...
Napisał(a)
Co sądzicie o chlebie orkiszowym robionym w domu na zakwasie? Jak najbardziej taki chlebek można włączyć do swojej codziennej diety czy lepiej go unikać?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Można
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
a nie myślałaś/łeś o chlebie z samych ziaren łączonych błonnikiem?(domowej roboty) jest "mokry" pełno wit i zdrowych tłuszczy z orzechów, słonecznika i innych nasion i bardzo syty i bardzo dobry w samu, mój nr 1
...
Napisał(a)
Każde pieczywo domowej produkcji zawsze będzie dobre.
Ale sporo też zależy od ilości zjadanego pieczywa.
Ale sporo też zależy od ilości zjadanego pieczywa.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły