...
Napisał(a)
Bardzo dobre one są, jeszcze kiedyś jak robiłem dodałem do środka sera żółtego i burger pieczony na grillu - poezja
...
Napisał(a)
Odkąd przeczytałem ten artykuł i wypróbowałem ten produkt jest on na stałe w mojej diecie, fajna sprawa i bardzo szybko się robi takie burgery, co jest dla mnie największym atutem :)
...
Napisał(a)
Ciesze się że temat wrócił po takiej przerwie :) u mnie wpadają na talerz co jakiś czas, ale nie ukrywam że na redukcji te z beefmastera sprawdzają się lepiej :)
1
...
Napisał(a)
idę jutro szukać może znowu się pojawiły
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Przetestowałem mieloną wołowinkę z beef mastera, gorąco polecam :D, niczego jej nie brakuje, naprawdę smaczna. Wrzuciłem tez przepis, pozdr
...
Napisał(a)
Teraz są już inne burgery w biedrze też niby z Sokołowa ale makro gorsze
1
...
Napisał(a)
Niby spoko są nadal 98 % miesa tylko chyba białka mają 15 g i więcej tłuszczu ale jutro będę to wrzucę tu fotkę.
1
...
Napisał(a)
ja tak do końca tym tłuszczem się nie przejmuję bo robie na patelni grillowej i dużo się wytapia , koncowa tak naprawdę nie dużo tego fatu zostaje
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Tak szczerze, przygotowanie mięsa na burgery samemu to kwestia 5 min. Nie warto poświęcić aż tyle czasu dla pewności co jemy?
2
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Poprzedni temat
Bezglutenowa , paleo zapiekanka z selera by Arphiel
Następny temat
Soczko-papka z warzyw
Polecane artykuły