...
Napisał(a)
A no Troszeczke dzieki
Blog kulinarny - serdecznie Zapraszam
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Kendi_na_Bombie,w_Kuchni_:_-t1095480-s9.html#post5
Jedz jak Król,żyj jak Król ;)
...
Napisał(a)
pkJACKJa zawsze robie z piersi kurczaka i dodaje watrobke drobiowa lub udziec bez skory, lepsza konsystencja wtedy wychodzi. Nie polecam rowniez dawac duzo selara poniewaz intensywnie go czuc i zabija smak pasztetu.
A ile tak tej wątróbki dodajesz na 300 g piersi?
...
Napisał(a)
Ja daję zawsze 1:1 mięso - wątróbka
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
watrobka i piersi gotowane wrzycasz z warzywami do maszynki elektrycznej lub blendera
...
Napisał(a)
pkJACKwatrobka i piersi gotowane wrzycasz z warzywami do maszynki elektrycznej lub blendera
Dziekuje
Bledujemy i pieczemy dzisiaj :) mniam, juz nie moge sie doczekac :)
...
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Polecane artykuły