Szacuny
0
Napisanych postów
212
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2591
Czesc wszystkim,
mam 23lata, waze 72 kg wzrost okolo 174cm. Cwicze ponad 2 lata. Chcialbym troche przybrac na masie miesniowej. tak przynajmniej 3-4 kg. Prosze was o poprawienie mojego dziennika zywieniowego.
Bialko-140g
Weglowodany-350 g
tluszcze- 72kg
kcal- 2700
Zmieniony przez - Lapino5 w dniu 2015-09-08 21:29:57
Zmieniony przez - Lapino5 w dniu 2015-09-08 21:35:57
Szacuny
3185
Napisanych postów
15808
Wiek
36 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
146709
Aby budować masę mięśniową wbija się na dodatni bilans kaloryczny, a Ty jak nic przy 2700kcal zakładając, że ćwiczysz około 3 razy w tygodniu jedziesz na ujemnym bilansie. Moim zdaniem podwyższyć kaloryczność na tłuszczach, bo mało ich.
Szacuny
85
Napisanych postów
377
Wiek
31 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5503
Carb cycling jest dobry na masę tz białko trzymaj na poziomie 2g, tłuszcze 1-1,5 w zależności od ilości węgli (mało węgli więcej tłuszczów itd) a węglowodanami manipuluj i przykładowo w DT nóg najwięcej, plecy/barki mniej itd). Może to ci pomoże wstawić zrzut diety https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_Z_POTRENINGU__INFO_JAK_TO_ZROBIĆ.-t922822.html
Szacuny
85
Napisanych postów
377
Wiek
31 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5503
Wyeliminuj takie rzeczy jak masło orzechowe bo nie jestem dobrym źródłem tłuszczów, wszak brać pod uwagę systematykę roślin to nie są orzechy tylko rośliny strączkowe. Rodzynki też sobie daruj. Wymień tego kurczaka na inne mięsa (wieprzowina, wołowina, ryby, indyk). Na tą kolację wrzuć węgle skoro wieczorem jesteś po treningu.
Szacuny
0
Napisanych postów
212
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2591
Kurczak tani i szybko do zrobienia. A pracuje i cwicze wiec ciezko mi cos zrobic do jedzenia innego. Ale postaram sie cos wykombinowac z rybami. Myslalem ze rodzynki dobre wiec odstawic ? chcialem podbic kalorie
Szacuny
85
Napisanych postów
377
Wiek
31 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
5503
Skoro lubisz rodzynki to wybieraj takie bez dwutlenku siarki bo nie ma co się szkodliwą chemią szprycować. Dżem ok pod warunkiem że masz własnej roboty a jak nie to taki który ma ok 100g owoców na 100g produktu i nie zawiera innych substancji dodatkowych jak pektyny, kw askorbinowy czy zagęszczone soki.