Witam.
Mam mały dylemat, znalazłem albuminę w cenie 60 zł za 1kg, zawartość białka 90g, węgle 5,5 i tłuszcz 0,5, oraz białko serwatkowe wpc 900g za 32 zł, białko 81, węgle 5,5 tłuszcz 5,9 i moje pytanie brzmi co wybrać, skąd taka różnica ceny, które białko jest lepiej przyswajalne, które zdrowsze, jakie są wasze opinie na ten temat, niby 10g białka róźnicy, a w cenie prawie 50%.
Mam mały dylemat, znalazłem albuminę w cenie 60 zł za 1kg, zawartość białka 90g, węgle 5,5 i tłuszcz 0,5, oraz białko serwatkowe wpc 900g za 32 zł, białko 81, węgle 5,5 tłuszcz 5,9 i moje pytanie brzmi co wybrać, skąd taka różnica ceny, które białko jest lepiej przyswajalne, które zdrowsze, jakie są wasze opinie na ten temat, niby 10g białka róźnicy, a w cenie prawie 50%.