Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Bierz polski wyrób a nie amerykańskie wynalazki. Masz pewność co do składu.
...
Napisał(a)
chyba jakoś inaczej policzyłeś bo białko + musli w odpowiedniej proporcji da Ci tyle wartości co gainer w miejsce którego masz to wstawić
...
Napisał(a)
anubis84dextroza na 100g ma 10g cukrów
a skąd Ty masz to info, bo ja myślałem, że dekstroza = glukoza = 100g produktu = 100g cukru
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
...
Napisał(a)
za szybko pisane
cukier dextroza, na 100g produktu jest 10g.
cukier dextroza, na 100g produktu jest 10g.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
tak też myślałem, ale wolałem się upewnić, bo nigdy nic nie wiadomo na tym świecie :D
czyli mówisz anubis żeby nie pchać się w suple z USA tylko raczej z PL wybierać... no wszystko fajnie, ale te nasze produktu są zalane cukrem, a ja nie toleruję cukru w diecie. w sensie nic mi się po nim nie dzieje, jak zjem, jednak mam tendencje do zalewania się i muszę na niego szczególnie uważać. dlatego interesuje mnie gainer gdzie jak zapodam z niego 50g węglowodanów netto to w nich będzie max 10-15% cukru. a z drugiej strony vitargo takie drogie...
czyli mówisz anubis żeby nie pchać się w suple z USA tylko raczej z PL wybierać... no wszystko fajnie, ale te nasze produktu są zalane cukrem, a ja nie toleruję cukru w diecie. w sensie nic mi się po nim nie dzieje, jak zjem, jednak mam tendencje do zalewania się i muszę na niego szczególnie uważać. dlatego interesuje mnie gainer gdzie jak zapodam z niego 50g węglowodanów netto to w nich będzie max 10-15% cukru. a z drugiej strony vitargo takie drogie...
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
...
Napisał(a)
Amerykańskie też nie wiadomo ile czego mają naprawdę, tam normy odchyłek są spore wg prawa i coś co jest np białkiem tak naprawdę to bulk, chcesz dobry posiłek to j.w Bull lub np płatki ryżowe zalać wodą, dodać wpc i masz gainera, czy owsiane zmielić. Maltodekstryny to też cukry. Po trenigu jak dasz to się nic nie stanie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
a jeszcze anubis tak na jedno słowo - czy w dobrym żyję przekonaniu, że węgle z białego ryżu to węgle szybko strawne, natomiast z płatków owsianych to węgle wolnostrawne?
Jak jest w przypadku kasz, makaronów i ziemniaków? jesteś w stanie się wypowiedzieć?
Jak jest w przypadku kasz, makaronów i ziemniaków? jesteś w stanie się wypowiedzieć?
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
...
Napisał(a)
mniej wiecej tak jest.| jak ryz rozgotujesz to masz stosunkowo szybkie wegle.
kasza wolno strawna
makaron masz pelnoziarnisty i zwykly wiec tak samo jak z platkami i ryzem bialym
kasza wolno strawna
makaron masz pelnoziarnisty i zwykly wiec tak samo jak z platkami i ryzem bialym
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Nim pieczywo makarony ciemniejsze tym więcej błonnik i się tarwią dłużej, wpływ na to ma j/w stopień rozgotownia i rozdrobnienia.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
czyli analogicznie jest z makaronem i kaszą, bo nie wiem czy dobrze rozumiem, jeśli chodzi o ryż i stopień rozgotowania? tzn. ryż rozgotowany to szybkie węgle, i teraz czy analogicznie jest z kasza i makaronem? dobrze zrozumiałem, że jak rozgotuję kaszę, albo makaron pełnoziarnisty to z 'wolnych' węgli zrobią się 'szybkie'? a co z ziemniakami?
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
Polecane artykuły