Szacuny
1158
Napisanych postów
95001
Wiek
34 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
375707
plecy muszę gdzieś dorzucić bo przeoczyłem hmmm
Gaja, wiele śmiertelników nie lubi wołowinki, ale jest patent, że zasmakuje kademu, tylko trzeba spełnić jedną zasadę np w przypadku pieczenia, grillowania. W przypadku wolowiki jest soprowadenia miesa w sordku do 65-69 stopni środku. Ale rozwinę myśl o tym jak wróce z zusu, z ze szpitala i zalatwie wszystkie formalnosci, aby stac sie wolnym czlowiekiem, lece, miłego dzionka
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-17 10:09:37
Szacuny
1158
Napisanych postów
95001
Wiek
34 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
375707
DOkladnie, od czasu ja kbylem na pradze warszaw. podejrzalem co skosno oki robil. usmazyl moje "danie", po czm zlal olej do rugiej patelni i robil same koledze. przyniosl nam to. przysedl koejny klient, a on wrzucil to do patelni w ktorej zlewal wszystkie tluszcze po skonczonym gotowaniu, ale mnie jest to obrzydzenia 100%.
Szacuny
1158
Napisanych postów
95001
Wiek
34 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
375707
z doswiadczenia nabytego w pracy gasto powiem Wam, że jest to bardo czeste zjawisko, nawet jak restaurant wyglada jak milion dolarow :/ nie mowie tu o kazdej, ale niestety, liczy się kasa, nie jakość :)