SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Spam - Tu Panowie gotują dla Pań :-D

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 115019

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Zrobilam kiedys golonke w piwie, to nawet nie ruszył A sie postaralam, smaczna byla.
Nie lubi tłustych mięs, wolowiny tez nie lubi.

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
plecy muszę gdzieś dorzucić bo przeoczyłem hmmm
Gaja, wiele śmiertelników nie lubi wołowinki, ale jest patent, że zasmakuje kademu, tylko trzeba spełnić jedną zasadę np w przypadku pieczenia, grillowania. W przypadku wolowiki jest soprowadenia miesa w sordku do 65-69 stopni środku. Ale rozwinę myśl o tym jak wróce z zusu, z ze szpitala i zalatwie wszystkie formalnosci, aby stac sie wolnym czlowiekiem, lece, miłego dzionka

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-17 10:09:37
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Ja lubie wiekszosc rzeczy których nie musze sama gotowac, z jednym wyjatkiem, nie jadam na miescie bo się brzydzę jak nie mam sprawdzonych miejsc.

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
No i dobrze robisz w myśl zasady, kupując kebaba osiedlasz turasa

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94743 Napisanych postów 364723 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669905
...

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
DOkladnie, od czasu ja kbylem na pradze warszaw. podejrzalem co skosno oki robil. usmazyl moje "danie", po czm zlal olej do rugiej patelni i robil same koledze. przyniosl nam to. przysedl koejny klient, a on wrzucil to do patelni w ktorej zlewal wszystkie tluszcze po skonczonym gotowaniu, ale mnie jest to obrzydzenia 100%.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94743 Napisanych postów 364723 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669905
bleeee

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
z doswiadczenia nabytego w pracy gasto powiem Wam, że jest to bardo czeste zjawisko, nawet jak restaurant wyglada jak milion dolarow :/ nie mowie tu o kazdej, ale niestety, liczy się kasa, nie jakość :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94743 Napisanych postów 364723 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669905
prawda jest taka że jak by robili wszystko jak potrzeba to by zarcie musiało kosztowac dwa razy tyle

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Czego oczy nie widza tego sercu nie zal

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Chleb mieszany z prażonymi ziarnami słonecznika na zakwasie

Następny temat

[art.]Pieczenia ciąg dalszy, czas na mięsko!

WHEY premium