treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Z patelniami to ja jak Lodzianin , nawet ostatnio do jaj zakupilam ale sie okazalo ze mnie w bambuko zrobili bo to nie na indukcje
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Jestem tu chyba jedyną osobą która tak bardzo nie umie gotować
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Napisał(a)
Grek, mam jej 1kg. czyli bede piekla tak ok. godzinke i 10min, mam zamiar obtoczyc ja w przyprawach,oblozyc cebulka i marchewa i po uprzednim obsmazeniu zbey zamknac pory wrzucic do brytfanki.Pozniej ten sos co wyplynie zageszcze lekko maka i zrobie brazowy sos, a miecho pokroje w plastry , git plan ?
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Plan zatwierdzony, zaraz ide miesko obtoczyc w przyprawach Szkoda tylko ze go nie zjem
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
lodzianin1patelnie to mam do wszytskiego od nalesnikowych prze grillowe itd
Marnujesz się tu, niedługo w ugotowanych Cię zobaczymy
gaja1989Jestem tu chyba jedyną osobą która tak bardzo nie umie gotować
Jednak coś nas łączy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Ja też mam patelnie do naleśników, to jedyna patelnia na której mogę zrobić omlet i przewrócić go bez rozwalenia.
Zmieniony przez - gaja1989 w dniu 2014-02-17 08:53:59
Zmieniony przez - gaja1989 w dniu 2014-02-17 08:53:59
To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.
...
Napisał(a)
witamy w programie "Gotuj z lodzianem", a juz teraz w dzisiejszym programie 2 totalne beztalencia kulinarne: Anu i Gaja, ktorzy po wyjsciu ze studia zamienia sie w elektryczne maszyny do gotowaniai
Poprzedni temat
Chleb mieszany z prażonymi ziarnami słonecznika na zakwasie
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
[art.]Pieczenia ciąg dalszy, czas na mięsko!
Polecane artykuły