SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

dieta piers z kurczaka

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 729

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 611
Siema.
jak to jest z uwzględnianiem w diecie np kurczaka.
Przed obróka mamy go np.100g czyli okolo 21,80g białka, a po obróbce np, smazeniu mamy go 50g czyli polowa z tego co wczesniej(teoretyczeni) wiec jedzac 100g w diecie kurczaka jem te 50g po obrobce(ze 100g) czy musze wrzucic na patelnei 200g surowej piersi zeby zejsc 100g juz po obrbce i miec 21,80 bialka?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
liczysz przed obróbką.
Np ryż waży 100g ale po ugotowaniu już około 300 g ale BTW ryzu Ci się prawie nie zmienia nie ma cudów i 3 razy więcej kalorii nie bedzie 200g to woda, tak samo pierś wrzucasz ją soczystą i ta woda musi z niej wyparować. BTW piersi po przyrządzeniu się minimalnie zmieni ale nie o połowę.

Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2013-10-12 16:39:26

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 611
Czyli np jezeli chce zjesc 21,80g białka ze 100g piersi, to wrzucam surowa piers na wage, pozniej na patelnie i nie obchodzi mnie jaka waga będzie po przyzadzeniu tej piersi bo i tak bedzie tam 21,80g bialka tak ?:)
(tamto bylo tylko przyklad zeby jasno zobrazowac o co mi chodzi.)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Dokładnie tak jak Anubis napisał.

Każdy produkt liczysz przed obróbką termiczną.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Tak o to właśnie chodzi.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 611
Dzieki chłopaki za info.
Pozdro!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta

Następny temat

Śniadanie na masie

WHEY premium