...
Napisał(a)
Hehe spoko, ja ogólnie jestem typowym "niejadkiem" i przed zastosowaniem diety muszę wszystko popróbować(zabrzmi to dziwnie, ale jeszcze nigdy nie jadłem kurczaka^^, awokado i sera twarogowego chudego) i najprawdopodobniej zamienię cielęcinę na kurczaka, bo nie będę specjalnie przygotowywał sobie 70 g kurczaka. Mam jeszcze kilka pojedynczych pytań, jak Ci się chce to byłbym zobowiązany jakbyś odpisał;):
...
Napisał(a)
haha przez przypadek napisałem i wkleiłem samo to co widzisz i jak chciałem dokończyć wypowiedź to wystąpił błąd bo napisałeś^^ w każdym razie kontynuując:
1)Ryż+kurczak - w szkole będę miał możliwość jedzenia tego tylko na zimno, czyli ryż przed szkołą wsypać do pojemnika i kurczaka ugotowanego dzień wcześniej pokroić i włożyć do tego samego pojemnika?
2)Oliwę z oliwek pić samą czy polewać potrawy, czy można i tak i tak?
Na razie tyle jak sobie coś przypomnę to jeszcze napiszę, mam w planie założyć dziennik treningowy, w którym będę umieszczał szablony diet i planów treningowych, zdjęcia i w razie wątpliwości pytania do publiczności;), co raczej może mi wyjść tylko na dobre no nie?:>
Zmieniony przez - Shutter w dniu 2013-04-14 17:47:19
1)Ryż+kurczak - w szkole będę miał możliwość jedzenia tego tylko na zimno, czyli ryż przed szkołą wsypać do pojemnika i kurczaka ugotowanego dzień wcześniej pokroić i włożyć do tego samego pojemnika?
2)Oliwę z oliwek pić samą czy polewać potrawy, czy można i tak i tak?
Na razie tyle jak sobie coś przypomnę to jeszcze napiszę, mam w planie założyć dziennik treningowy, w którym będę umieszczał szablony diet i planów treningowych, zdjęcia i w razie wątpliwości pytania do publiczności;), co raczej może mi wyjść tylko na dobre no nie?:>
Zmieniony przez - Shutter w dniu 2013-04-14 17:47:19
...
Napisał(a)
1. oczywiście - nie robi to żadnej różnicy. zadbaj tylko żeby kurczak Ci nie wysechł przez noc, czyli przykryj go czymś po porostu i wstaw do lodówki
2. Oliwa również bez znaczenia. Możesz dodawać do jedzenia, możesz też walić ją bezpośrednio. Zależy tylko od twoich preferencji smakowych
2. Oliwa również bez znaczenia. Możesz dodawać do jedzenia, możesz też walić ją bezpośrednio. Zależy tylko od twoich preferencji smakowych
...
Napisał(a)
Rozumiem, wielkie dzięki, mam nadzieję, że będziesz ze mną jak założę dziennik treningowy;) Mogę Cię jakoś wspomóc na forum, bo jestem tu od niedawna i jeszcze nie wiem wszystkiego do końca:)
...
Napisał(a)
Co do makreli wędzonej to pamiętaj że częste spożycie produktów wędzonych nie jest najlepszym rozwiązaniem (działanie kancerogenne)
Bzdury - to całe wędzenie to jeden wielki mit. Substancje rakotwórcze zawiera dym drzewny a żadne makrele nie są wędzone na skale przemysłową w taki sposób - prosty powód - drewno jest zbyt drogie. Poczytajcie sobie o koncentratach do do wędzenia (takie są używane przy wędzeniu min makreli) - nie zawierają niczego rakotwórczego.
...
Napisał(a)
satyr85Co do makreli wędzonej to pamiętaj że częste spożycie produktów wędzonych nie jest najlepszym rozwiązaniem (działanie kancerogenne)
Bzdury - to całe wędzenie to jeden wielki mit. Substancje rakotwórcze zawiera dym drzewny a żadne makrele nie są wędzone na skale przemysłową w taki sposób - prosty powód - drewno jest zbyt drogie. Poczytajcie sobie o koncentratach do do wędzenia (takie są używane przy wędzeniu min makreli) - nie zawierają niczego rakotwórczego.
Być może, nigdy o tym nie słyszałem i byłbym wdzięczny za jakiś link do informacji na temat tych koncentratów do wędzenia. Ale zdanie te odniosło się też do innych produktów wędzonych i chyba zgodzisz się że jednak ich zbyt duże spożycie może mieć kancerogenny wpływ na organizm?
...
Napisał(a)
Polecane artykuły