).
...
Napisał(a)
Ale by troszkę usprawiedliwić tych "diettetyków" orpocz tego ze to business, ktory rządzi sie swoim i prawami jak kazdy inny, to przeciez klienci przychodzą, płaca i oczekują efektów tu i zaraz. Nikt nie chce czekac nie jest cierpliwy, mało kto zdaje soebie sprawe ze reduckja to proces. Co innego 5kg nadwagi a co innego 20kg+, tu trzeba czasu, cierpliwości i duzo pokory wobec własnego organizmu, ktory potrzebuje czasu na przestawienie sie na nowe tory. Chudnęcie zmienia nasz profil hormonalny, zmienia funkcje naszych gruczołów dokrewnych, nowa dieta moduluje nasze geny. Czym wiecej musimy chudnąc tym gorzej, w tłuszczu jest pełno toksyn z którymi nasz organizm znowu musi sie zmnierzyć, pełno zalegajacych fito-, xeno-estrogenów, ktore znowu mieszaja nam w naszej gospodarce hormonalnej. Czas leci a my chudnac mamy coraz częściej zastoje, jedne dają sie przełamac szybciej inne dopadają potrafią trzymac miesiącami. Żaden klient nie zdzierży ze płaci za zero efektu. Z Shrimp kombinowałyśmy pół roku jak dopadł ją zastój związany z tłuszczem zalegającym od czasów dzieciństwa. Nie do ruszenia, ale cierpliwość jaka wykazała sie krewetka tylko świadczy o jej dojrzałości "redukcyjnej", tez czas mimo, ze sie nic nie działo pracował dla niej i w końcu poszło. Ale ona robi to dla siebie, siedząc u dietyka i płacąc klient nie wytrzyma tego i dlatego, tylko osoby ktore wezma redukcje w swoje ręce maja sznase, dietetyk nie pomoze, dobry dietetyk pokaże drogę ale dalsze jej zakamarki trzeba umiec pokonać samemu a dietetyk tu tylko moze podpowiadać i szukać nowych rozwiazań (na to dietetykom tez brakuje czasu, nie zarobili by na zycie
).
).
...
Napisał(a)
Cały dzień prześladuje mnie myśl moczu i pangi !
może mi ktoś podpowiedzieć czy jak wpisuje 100g kaszy to tam jest po ugotowaniu czy przed ?
Zmieniony przez - PaniGosia w dniu 2013-02-12 16:13:25
może mi ktoś podpowiedzieć czy jak wpisuje 100g kaszy to tam jest po ugotowaniu czy przed ?
Zmieniony przez - PaniGosia w dniu 2013-02-12 16:13:25
...
Napisał(a)
przed ugotowaniem, suche ziarna - wszystko ważymy przed obróbką
Zmieniony przez - UNKNOVVN w dniu 2013-02-12 16:14:12
Zmieniony przez - UNKNOVVN w dniu 2013-02-12 16:14:12
what doesn't kill you makes you stronger.
▪█─────█▪
PODSUMOWANIE PRZEMIANA SYLWETKI 2013
http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_PRZEMIANY_/_UNKNOVVN-t953320.html
PRZEMIANA SYLWETKI 2013
http://www.sfd.pl/Konkurs/UNKNOVVN-t933010.html
...
Napisał(a)
ok dzięki to juz mam błąd znowu cos nie doczytałam ...jeszcze szukałam coś na temat kurczaka w galarecie czy robić żelatyne z wodą i przyprawami czy na rosole z mięsa ?
...
Napisał(a)
nie pij kalorii, co daje ci ten sok jabłkowy prócz cukru?? nic, to najniżej notowany dietetycznie sok, jak to napisał Sears w książce o żywieniu dzieci, -jedyna zaleta soku jabłkowego jest to ze sie dobrze rozcieńcza jak juz to zjedz jabłko
...
Napisał(a)
Dobra to już to odpada a takie robione samemu też odpadają ? bo to ze świeżych jabłek był ....robiłam bo już się pokurczyły troszkę heh
a jak te moje tłuszcze dziś ? wystarczy tyle ? jeszcze mam pytanie co do kalorii czy również jem ok :D ?
Zmieniony przez - PaniGosia w dniu 2013-02-12 22:05:18
a jak te moje tłuszcze dziś ? wystarczy tyle ? jeszcze mam pytanie co do kalorii czy również jem ok :D ?
Zmieniony przez - PaniGosia w dniu 2013-02-12 22:05:18
...
Napisał(a)
tez odpada, tyle dobrze ze świeży
ja tam bym kalorii dodała po co tak szybko nisko lądować skoro przy twojej nadwadze powinno i przy 1900kcal ruszyć z palcem w nosie
Zmieniony przez - obliques w dniu 2013-02-13 12:08:08
ja tam bym kalorii dodała po co tak szybko nisko lądować skoro przy twojej nadwadze powinno i przy 1900kcal ruszyć z palcem w nosie
Zmieniony przez - obliques w dniu 2013-02-13 12:08:08
Poprzedni temat
koksimy! suple,dieta,trening
Polecane artykuły