...
Napisał(a)
Witam. Mam pytanie, czy gdy podgrzeję makaron do tego stopnia żeby był inny w smaku nie straci on swoich właściwości (węglowodany)? Chcę to zrobić gdyż znudziła mi się ta dieta.. po prostu nie daję rady tego przełykać.. mam dość tego makaronu i jego smaku... Z twarogiem jest ok. Jestem na diecie od roku. Chodzę na siłownie regularnie 3 razy tygodniowo też od roku. Bardzo prosze o udzielenie odpowiedzi na moje pytanie. Dziekuję.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
możesz podgrzać,nic nie traci,tylko nie przypal
Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
...
Napisał(a)
zamień na ryz /kaszę/ziemniaki ;]
...
Napisał(a)
A przykładowo mógłbym smażyć ten makaron na patelni i wbić w niego.. z 2 jajka ?
...
Napisał(a)
jeśli krótko,na podgrzanie to mógłbyś, ale nie jest to najkorzystniejsza opcja
Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
...
Napisał(a)
Wpadła mi jedna myśl do głowy.. Czy twaróg mógłbym zastąpić kurczakiem pieczonym ? Czy pieczony to nie będzie zły wybór ? O wiele smaczniejszy od gotowanego. ; )
...
Napisał(a)
oczywiście że tak
pieczony ok
Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2013-01-02 15:35:25
pieczony ok
Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2013-01-02 15:35:25
Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
...
Napisał(a)
A czy po upieczeniu kurczak, nie zmieni swojej wagi ? Mam na myśli to że odmierzę 70 g przed pieczeniem i j**s do piekarnika.
...
Napisał(a)
zmieni, ale wartosci zostaja te same
wszystko wazysz przed obrobka termiczna
wszystko wazysz przed obrobka termiczna
...
Napisał(a)
zmieni- tak obrazowo ok 100g surowego będzie stanowiło 70-75g upieczonego
Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
Polecane artykuły