I Posiłek 6.00
Płatki owsiane 100g + 200ml mleka 1,5%
3 białka jajek (ok 100g)
Oliwa z oliwek 10 ml
II Posiłek 9.30
Chleb żytni pełnoziarnisty 150g
Serek wiejski 200g
III Posiłek 12.30
Chleb żytni pełnoziarnisty150g
Szynka z indyka 50g
3 jajka całe gotowane (ok 100g)
IV Posiłek 17.30
Makaron z mąki durum 100g
Piers z kurczaka gotowana 150g
Oliwa z oliwek 10 ml
Trening 18.30
Bezpośrednio po treningu 1-2 banany
V Posiłek 20.30
Ryz brązowy 80g
Tuńczyk w sosie własnym 120g
VI Posiłek 23.00
Twaróg chudy 150g
Oliwa z oliwek 10 ml
Godzin posiłków za bardzo nie mogę zmienić. W pracy jestem od 7 do 17, trening trzy razy w tygodniu, po treningu jakieś dwa ćwiczenia po trzy serie na brzuch
Mam jeszcze pytanie odnośnie dni nietreningowych, czy zrezygnować z jakiś składników diety?