Czyli będzie tak jak było - smacznie, zdrowo, efektywnie i niedrogo
...
Napisał(a)
Dzięki za informacje Adrianie, na pewno zadowoli to nas wszystkich bardzo
Czyli będzie tak jak było - smacznie, zdrowo, efektywnie i niedrogo
Czyli będzie tak jak było - smacznie, zdrowo, efektywnie i niedrogo
...
Napisał(a)
albo jestem jeszcze zaspany albo poprostu glupi
napiszcie jakos prosciej czy whey z nr partii 26.10.2013 i przykladowo nr. 22.11.2013 to juz ten stary whey ktory jest taki słitaśny czy to jeszcze ten zmieniony surowiec na ktorego tyle skarg?
napiszcie jakos prosciej czy whey z nr partii 26.10.2013 i przykladowo nr. 22.11.2013 to juz ten stary whey ktory jest taki słitaśny czy to jeszcze ten zmieniony surowiec na ktorego tyle skarg?
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
Każdy Whey protein 81+ od partii 26.10.2013 jest na bazie surowców do których się przyzwyczailiśmy od wielu lat Tym samym każda następująca (data idzie do przodu) po niej partia będzie oparta na wspomnianej jakości surowcach Zatem przykładowo podana przez Ciebie partia nr. 22.11.2013 jest oparta na akceptowalnych surowcach które powróciły do produkcji
...
Napisał(a)
Prawdę mówiąc nie doszły mnie żadne informacje ażeby na którejś wypuszczonej partii nie było wbitej daty przydatności
Whey którego masz nie ma daty przydatności?
Whey którego masz nie ma daty przydatności?
...
Napisał(a)
Kiedys czytalem w kif albo kifsdw, ze najlepsze surowiec do produkcji suplementow bialek ,gainerow itp. jest z firmy Arla - dunsko-szwedzka firma ,gdzie kupuja najwieksi producenci europejscy jak i amerykanscy.
xxxxxxxxxxx-----xxxxxxxxxx
...
Napisał(a)
Jest wiele firm od których producenci zarówno z USA Europy czy innych krajów świata kupują surowce do swoich produktów Jakaś firma może mieć odpowiednią sprzedaż i szczycić się wysoką jakością swoich wytworów jednak nie oznacza to że dany producent jest bezgranicznie najlepszy - przynajmniej moim zdaniem Należy wziąć wiele innych czynników pod uwagę jak np mleko które skupują Hodowlę krów itd która przekłada się na wyrób finalny Naturalnie największe koncerny/producenci dbają o jakość od początku (włączając w to nadzór nad hodowlą) Biorąc jednak pod uwagę ogrom czynników może się okazać że mleko z drugiego końca świata nagle będzie lepsze i stąd drugoligowy producent może dorównać jakością producentom wiodącym
Oczywiście nie podważam jakości produktów wspomnianej firmy Pragnę tylko powiedzieć że jakość jest pojęciem względnym i wszystko zależy od tego czego się oczekuje (jakość kreowana jest na potrzeby klienta - a potrzeby po pierwsze są zmienne a po drugie różne w zależności od danego obszaru kraju czy nawet pojedynczej jednostki)
Tym samym każdy ma swojego faworyta Moim jest pewna firma z siedzibą w Irlandii której nazwy wspomnieć niestety nie mogę
Oczywiście nie podważam jakości produktów wspomnianej firmy Pragnę tylko powiedzieć że jakość jest pojęciem względnym i wszystko zależy od tego czego się oczekuje (jakość kreowana jest na potrzeby klienta - a potrzeby po pierwsze są zmienne a po drugie różne w zależności od danego obszaru kraju czy nawet pojedynczej jednostki)
Tym samym każdy ma swojego faworyta Moim jest pewna firma z siedzibą w Irlandii której nazwy wspomnieć niestety nie mogę
...
Napisał(a)
Napewno jest kilka jesli nie kilkanascie firm ,gdzie sie zaopatrujecie -Wy producenci-zarowno europejskich jak i krajowych ,np. Ostrowia itp. wazne ,zeby serwatka byla dobrej jakosci.
xxxxxxxxxxx-----xxxxxxxxxx
...
Napisał(a)
Nie zaopatrujemy się w serwatkę (niektóre firmy tak robią kupując słodką serwatkę - szczególnie te zza oceanu - jednak jest to zupełnie inny produkt) My kupujemy koncentraty bądź izolaty białek serwatkowych Nie zaopatrujemy się w Ostrowi
...
Napisał(a)
ok. nie mialem na mysli ze sie zaopatrujecie w ostrowii tylko przyklad dalem.
xxxxxxxxxxx-----xxxxxxxxxx
Poprzedni temat
WheyProtein 81+ - zmiana skladu??
Następny temat
Rywalizacja - LATO 2011 - wybieramy zwycięzce!!
Polecane artykuły