...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
użyj wyszukiwarki
artystyczny leniwy' Grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
>>Doradca w dziale Suplementacja<<
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
artystyczny leniwy' Grasik
księżniczka-mafia.suple.hardcor.pl
>>Doradca w dziale Suplementacja<<
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
Podstawowe zalety bialka w proszku dla sportowców to:
1. produkowane z czystego bialka jaj kurzych
2. 260 sztuk bialek jaja kurzego w 1 kg bialka w proszku
3. 6 miesiecy przydatnosci do spozycia
4. latwo przyswajalne przez organizm
5. wzorcowe proporcje aminokwasów potrzebnych do syntezy bialkowej organizmu
czlowieka
6. aminokwasy egzogenne: metionina, lizyna, treoina
7. aminokwasy rozgalezione: walina, leucyna, izoleucyna
8. glukoza 0,5%
9. witaminy: kwas foliowy, ryboflawina
10. substancje mineralne: wapn, fosfor, zelazo, sód
11. pierwiastki sladowe: selen, brom, tytan, wanad
12. wolne od salmonelli i innych drobnoustrojów chorobotwórczych
13. wartosc energetyczna 320kcal/100 g
Fizykochemia:
zawartosc wody - max 8%
proteiny - min.83,3- 92%
tluszcz - max. 0,2%
1. produkowane z czystego bialka jaj kurzych
2. 260 sztuk bialek jaja kurzego w 1 kg bialka w proszku
3. 6 miesiecy przydatnosci do spozycia
4. latwo przyswajalne przez organizm
5. wzorcowe proporcje aminokwasów potrzebnych do syntezy bialkowej organizmu
czlowieka
6. aminokwasy egzogenne: metionina, lizyna, treoina
7. aminokwasy rozgalezione: walina, leucyna, izoleucyna
8. glukoza 0,5%
9. witaminy: kwas foliowy, ryboflawina
10. substancje mineralne: wapn, fosfor, zelazo, sód
11. pierwiastki sladowe: selen, brom, tytan, wanad
12. wolne od salmonelli i innych drobnoustrojów chorobotwórczych
13. wartosc energetyczna 320kcal/100 g
Fizykochemia:
zawartosc wody - max 8%
proteiny - min.83,3- 92%
tluszcz - max. 0,2%
.:Opinia jak Doopa kazdy ma inną:.
-=[Y&A]=-Ghost
Polecane artykuły