ROPUCH
...
Napisał(a)
Sonbaty czy może znasz kogoś kto handluje tym białkiem z OVOPOLU w Gdańsku. Jeżeli tak to o co dokładnie mam pytać żeby mi nie wcisneli jakiegoś kitu. Jak możesz to prześlij mi namiary na e-mail [email protected] DZIĘKI
ROPUCH
ROPUCH
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
TQM jeśli juz sie zdecydujesz to skontaktuj sie ze mna gdyż znam dealer`ów z całej Polski
Pozdrawiam;
Hosse
gg 1135964

Pozdrawiam;
Hosse
gg 1135964
Hosse
...
Napisał(a)
Ropuch - ja będę brał to białko na początku lipca i szukam chętnych z Trójmiasta na hurt. Np. bierzemy na 2-3-4 chłopa, żeby przesyłka wyszła tanio.
BOOOOOOOGIE WOOOOGIE
BOOOOOOOGIE WOOOOGIE
...
Napisał(a)
Po ile kg trzeba wziąć, ile kasy za 1kg i czemu tak drogo?
. A jak by co to jakie potrzebujesz namiary na mnie.
ROPUCH

ROPUCH
...
Napisał(a)
35 złotych za kilogram + koszty przesyłki do podziału.
Daj maila z nr telefonu i imieniem ( i ile chcesz kg 1,2,3?). Oddzwonię pod koniec czerwca. Pozdrawiam.
BOOOOOOOGIE WOOOOGIE
Daj maila z nr telefonu i imieniem ( i ile chcesz kg 1,2,3?). Oddzwonię pod koniec czerwca. Pozdrawiam.
BOOOOOOOGIE WOOOOGIE
...
Napisał(a)
Myślę, że wziąłbym tak z 2kg. Ale napisz mi jeszcze jak możesz czy to trzeba jakoś konserwować czy coś w tym stylu. Chodzi mi o to czy to się poprostu nie zepsuje jak będzie leżało ze 2 miechy. Tu masz dane [email protected] tel. 0691855356 ADAM. Dzięki i do usłyszenia.
ROPUCH
ROPUCH
...
Napisał(a)
Nie wiem, ale to jest zamknięte w wiaderkach, więc podejrzewam, że parę miechów spox potrzyma. Do usłyszenia za 2 tyg. Pozdrawiam.
BOOOOOOOGIE WOOOOGIE
BOOOOOOOGIE WOOOOGIE
...
Napisał(a)
wysylalem niedawno maila do Ovopolu i dostalem odpowiedz.
31 zl z Vat/ 1kg, przesylka min.10 kg. Reszte iformacji wysylam wam na maila to sobie poczytacie. Jak juz kupicie to dajcie znac jaki smak itp.itd.
czesc
puzon
31 zl z Vat/ 1kg, przesylka min.10 kg. Reszte iformacji wysylam wam na maila to sobie poczytacie. Jak juz kupicie to dajcie znac jaki smak itp.itd.
czesc
puzon
...
Napisał(a)
No to wyszedłem na naciągacza ;). Ja mam namiary na kolesia, który ma to trochę drożej, ale wysyła ile chcesz, nawet 1 kg. ( 3,8,15 do wyboru). No chyba, że wzięlibyśmy np. 5 kolesi po 2 kg - wtedy zamówimy w Ovopolu.
BOOOOOOOGIE WOOOOGIE
BOOOOOOOGIE WOOOOGIE
...
Napisał(a)
CZEŚĆ BOOOOOGIE ! Co do tego białka to ja już nakręciłem kumpli i wzieli byśmy razem 5kg. Jak możesz to postaraj się nakręcić swoich kumpli na następne 5kg. i wtedy zamówimy z OVOPOLU. To tyle. Daj znać jak by co.
ROPUCH
ROPUCH
...
Napisał(a)
No, to już się dogadaliście. A konserwować nic nie musisz. To zwykłe białko. Ciekawostką jest to, że w wiaderkach 1kg ma 6 miesięcy przydatności, a w zbiorczych workach (nie wiem chyba 10kg) ma 12 miesięcy. Podobno takie przepisy. Rok od daty produkcji możesz jeść bez problemu.
SONBATY
SONBATY
sonbaty http://www.atleta.pl
członek mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Jeszcze trochę pochodzę i popytam, kurawa!, wszyscy strasznie wygodniccy ( e! niesprawdzone, aaa bezsmakowe, łe pewnie trudno się rozpuszcza, co? za to mam setkę "ruskiej"!)
). Dam Ci znać, jak kogoś znajdę.
BOOOOOOOGIE WOOOOGIE

BOOOOOOOGIE WOOOOGIE
Polecane artykuły