Szacuny
11148
Napisanych postów
51570
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
fruktoza w nadmiarze jak najbardziej przeszkadza, jesli jesz z rana i niewiele to spox
pozdro
haaron
----------------------------------------------
To TYLKO MOJE ZDANIE, mozesz uwazac inaczej !!!!
<BANG!> YoU'rE DeAd, BrAiN`s OuT YoUr HeAd ;]
* i pamietajcie o SOGach ;D
Szacuny
212
Napisanych postów
48745
Wiek
49 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
91090
Dokładnie możesz zapiec i podać polane chudym jogurtem naturalnym- bedzie super.
Wresja gotowana to młoda marchewka-gotujesz ją do miękkości w jarzynce.
Potem wyciągasz a w wywarze gotujesz pierś.
Potem ugotowaną pierś drobno siekasz a marchewke gnieciesz -mieszasz t razem na taką gruba paste- mozez podawac z jopgurtem.
Szacuny
212
Napisanych postów
48745
Wiek
49 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
91090
Kolteciki z pieri i ryżu:
mielisz surową pierś-dodajesz gotowany na sypko ryż mieszasz to-dodajesz jajo do lepszej konsystencji-formujesz kotleciki i smażysz na pamie lub pieczesz w piekarniki/mikro/kombiwar itd.
Do smaku któreś z powyższych przypraw-polecam zioła i na koniec podajesz np. z jogurtem.
Szacuny
11148
Napisanych postów
51570
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
to tak:
grill rulez
maszynka do gotowania na parze (35min) - tyz mniam
no i w woku z warzywkami jest super
do tego kurkuma, papryczka, moze byc oregano (co kto lubi)
pozdro
haaron
----------------------------------------------
To TYLKO MOJE ZDANIE, mozesz uwazac inaczej !!!!
<BANG!> YoU'rE DeAd, BrAiN`s OuT YoUr HeAd ;]
* pomoglem? kliknij gdzies tu ------------------------------------------------------------------------>
Szacuny
20
Napisanych postów
2925
Wiek
49 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17201
ja po prostu wrzucam surowa piers kuraka do wrzatku z przyprawami (specjalna przyprawa do kuraka, lub wedle wlasnej fantazji), po 2-3kwadransach jest gotowa.
Mi tak najbardziej smakuje i to naprawde najprostszy sposob przyrzadzania jaki znam.
smacznego