Szacuny
28
Napisanych postów
5005
Wiek
30 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
19714
Ten po prawo to zwykła oliwa w sprayu, rozcieńczona bodajże.
Strasznie słabo mi się na niej smażyło, jak dawałem większą temperaturę to zaraz się ulatniał płyn, a jak mniejszą to długo mi się mięso robiło.
Szacuny
132
Napisanych postów
23197
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
224261
Rozcieńczona jest po to chyba żeby psikało bo tak mogłoby być za gęste, fakt woda czy coś odparowuję i zostaje mało ale to w sam raz na tego grilla lub patelnie teflonową.
Jedno co mogę powiedzieć, że każdy smak psika inaczej
Edit. ale jedzenie nie przesiąka smakami i wychodzi nie przypalone tak jakbym zwykłą oliwę lub olej rozsmarował pędzelkiem po grillu z tym, że wtedy byłoby więcej kalorii, a tak psika równomiernie (no 2 z 3 smaków ) i po odparowaniu zostaje tyle co powinno.
Nie wiem jak się spisuje na zwykłej patelni ale tam to chyba trzeba byłoby nieźle popsikać aby nie przywierało.
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2011-08-23 10:09:48
Szacuny
5
Napisanych postów
377
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5384
Jeżeli można potzebuję czegoś słodkiego na redukcji, zamiennik np, śniadania albo kolacji. Ofc low carb. Może być sernik , jakiś baton białkowy własnej roboty albo cokolwiek, by zastąpić te białka jajek i twaróg, a i właśnie jaka jest cena typowego sprayu ( oliwki) ?