witam potrzebuje rady experta Cwicze 2 lata Jestem po jednej sesji kreatynowej Mialem rok przerwy od kreatyny Teraz mam zamiar wziac przed wakacjami Od roku nie mam zadnych przyrostow jedynie sila poszla w gore Zakupilem kreatyne trec 200mesh+tauryna ta sama co rok wczesniej posiadam rowniez 2,5kg WPC Ostrowii Glutamine oraz Witaminy z Olimpu Waze 95kg biceps 42 klatka 120 Chcialbym wazyc 100kg w bicepsie 44 klatka 125 Tylko czysta masa miesniowa jak najmniej tluszczu Potrzebuje idealny plan treningowy dla srednio zaawansowanych Nie chce spuchnac jak swinia masa ma isc lagodnie Jak zaczac cwiczyc ile na mase ile na rzezbe Do tej pory cwiczylem praktycznie caly czas na mase zmienialem treningi i nic nie skutkowalo Jakie suplementy moge jeszcze zastosowac ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kreatyna - reszta to dodatki, mniej lub bardziej potrzebne, ew. białko/gainer - do uzupełnienia diety.
Nikt Ci nie powie ile Ci pójdzie w klacie, ile w łapie... są to rzeczy zależące od zbyt wielu czynników.
Od planu treningowego jest odpowiedni dział.
Nikt Ci nie powie ile Ci pójdzie w klacie, ile w łapie... są to rzeczy zależące od zbyt wielu czynników.
Od planu treningowego jest odpowiedni dział.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
ajjj wydaje mi się, że nie potrzebujesz porady eksperta(bo ten tu nic nie zdziała) tylko jakiegoś magika. Powodzenia w poszukiwaniach 

"Tak, to siniaki zdobyte w bójce."
"Nie, nic mi to nie przeszkadza."
"Doznałem olśnienia."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!