Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2
Mam 22 lata waże 68 kg przy wzroście 168cm ćwicze ok 4 miesięcy na sucho ( 2 lata temu zaczynałem przygode z siłownia ale musiałem zrezygnować po 5 miesiącach)i chce wziaść jakieś odżywki (nigdy nie brałem)a zapowiada się na to że w marcu nie będę już miał czasu na regularne chodzenie na siłownie. Jakie mam odżywki wziąść żeby poszło mi jak najwięcej siły i masy w mięśniach dodam że jestem cały zalany tłuszczem i tak naprawde nie mam nic mięśni a na siłe nie narzekam 90kg na klatke przy mojej wadze to nie jest źle.
Bardzo będę wdzięczny za jakieś porady odnośnie jakie odżywki wziąść co jeść i jak często ćwiczyć bo czasu na ćwiczenia mam coraz mniej więc chce się wpomóc szybko czymś dobrym żeby spożytkować te kilka miesięcy najlepiej jak się da
Szacuny
15
Napisanych postów
2438
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15374
1. dieta
2. dieta
3. Masz do tego zle podejscie zeby jak najszybciej sie zmasowac, a potem przestac cwiczyc, do tego masz coraz mniej czasu na silownie, to kiedy na diete znajdziesz?
Jesli nie znajdziesz czasu to daruj sobie pakernie, jesli sie cos znajdzie to sprobuj mono albo jabczan
Zmieniony przez - Dasiu2 w dniu 2006-11-19 14:01:11
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2
ok dzięki ale nie bede mial zamiaru przestać ćwiczyć tylko niestety bedę miał czas tylko 3 razy w tyg chodzić i robić treningi po godzinie a na odżywianie niestety nic nie poradze będzie typu obiad na kolacje a tak w robocie banany i jogurty itp. będę starał sie jak tylko to możliwe co sądziłbyś o tym zestawie czy byłby odpowiedni dla mnie? http://www.allegro.pl/item140366623_mistrz_pl_kreatyna_xpand_gainer_giant_mega_mass.html
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2
Ale jednak bede w stanie sie przez prawie pol roku cwiczyc i odzywiac normalnie wiec chce osiagnac jak najwiecej przez ten czas pozniej bede robil co tylko bede mogl zeby tak bardzo nie pospadalo mozesz mi poradzic co najlepiej sobie wziasc przez te pol roku z gory dziekuje i pozdrawiam
Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
rzeczywiście - dieta, ewidentne braki jak zalany tłuszczem jestes to tylko przez złe nawyki żywieniowe, idź do działu odżywianie, wylicz zapotrzebowanie kaloryczne i pomysl dobrze czy jestes w stanie je zapewnić, jak nie - potrzebne bedą odżywki, dodatkowo z supli - kreatyne, jednakże jesli dieta będzie felerna jedyne co osiągniesz, to chwilowe nadmuchanie, a potem - rozczarowanie. pomysl tez co chcewz osiągnąc.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi rozpisał odpowiednia diete i jakie brac odzywki zeby mi daly one jak najwiecej i jakiego rodzaju treningi robic na rzezbe czy na sile i po ile razy w tyg robic treningi ????
Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
moze jeszcze do sklepu ci po bułki skoczyć?
człowieku, tak za darmo? to nie jest forum karmelitów bosych, ani caritas polska, weź rusz głowe i 4litery, bo wszystko jest w podwieszonych tematach, my mozemy doradzic, a nie zrobic wszystko za ciebie.
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2006-11-20 04:02:34