1) obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył); ewentualnie opis: bf, typ budowy ciała: ok 30%bf.
2) wiek 28
3) waga/wzrost 109kg/182cm
4) staż treningowy: ....
5) cel cyklu: redukcja
6) stosowane już wcześniej suplementy: brak
7) stosowane wcześniej spalacze: brak
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od - BRAK
9) ilość dni wolnych od kreatyny - nigdy nie brałem
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie): stosuje diete pudełkową 2000kcal diete SOFT z firmy bodychief
11)przewidziane finanse na cykl: brak ograniczen
12) uwagi i sugestie
Musze zbic ile sie da w ciągu 2 miesiecy. mam świadomość że może odbyć się bez supli ale już je kupiłem i bardzo prosze o podpowiedz jak dawkować i kiedy zeby obeszło się jak najbezpieczniej. Kupiłem WXN LABS Blue Magic orz WXN SLim Extreme.
Codzienne rano jest śniadanie ok. 5:00 i o 6:00 wchodze na basen, dość intesywnie pływam 40 minut. później ide do pracy 10h na budowie (umiarkowanie intesywnie) planuje dodac wieczorne marsze (moze podbiegi) co niedziele chodzę o 7:00 rano na saune.
Prosze o informacje kiedy i jak stosowac powyzsze spalacze.
2) wiek 28
3) waga/wzrost 109kg/182cm
4) staż treningowy: ....
5) cel cyklu: redukcja
6) stosowane już wcześniej suplementy: brak
7) stosowane wcześniej spalacze: brak
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od - BRAK
9) ilość dni wolnych od kreatyny - nigdy nie brałem
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie): stosuje diete pudełkową 2000kcal diete SOFT z firmy bodychief
11)przewidziane finanse na cykl: brak ograniczen
12) uwagi i sugestie
Musze zbic ile sie da w ciągu 2 miesiecy. mam świadomość że może odbyć się bez supli ale już je kupiłem i bardzo prosze o podpowiedz jak dawkować i kiedy zeby obeszło się jak najbezpieczniej. Kupiłem WXN LABS Blue Magic orz WXN SLim Extreme.
Codzienne rano jest śniadanie ok. 5:00 i o 6:00 wchodze na basen, dość intesywnie pływam 40 minut. później ide do pracy 10h na budowie (umiarkowanie intesywnie) planuje dodac wieczorne marsze (moze podbiegi) co niedziele chodzę o 7:00 rano na saune.
Prosze o informacje kiedy i jak stosowac powyzsze spalacze.