Witam, chciałbym, żeby ktoś mnie nakierował w co mam iść. Mam trochę sadełka, i nie wiem teraz czy zrobić redukcje przez 2-4 miesiące i potem dopiero zacząć masę czy może zacząć masę i codzienny trening brzucha, bieganie, rowerek i ewentualnie gra w miejscowym klubie piłkarskim wystarczyłaby do zrzucenia zbędnego tłuszczyku ale z rosnącymi mięśniami przy okazji. Załączę zdjęcia, byście lepiej doradzili.
...
Napisał(a)
Witam, chciałbym, żeby ktoś mnie nakierował w co mam iść. Mam trochę sadełka, i nie wiem teraz czy zrobić redukcje przez 2-4 miesiące i potem dopiero zacząć masę czy może zacząć masę i codzienny trening brzucha, bieganie, rowerek i ewentualnie gra w miejscowym klubie piłkarskim wystarczyłaby do zrzucenia zbędnego tłuszczyku ale z rosnącymi mięśniami przy okazji. Załączę zdjęcia, byście lepiej doradzili.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ilość powtórzeń, ciężar a całkowita praca w treningu FBW
Następny temat