Witam, od trzech miesiecy 5 razy w tygodniu cwicze aerobik, ostatnio zaczelam chodzic dodatkowo 2 razy w tyg.na silownie. Chcialabym nabrac wiecej masy miesniowej (glownie chodzi mi o ramiona i brzuch)a zredukowac maksymalnie tkanke tluszczowa.Diete stosuje a ostatnio zakupilam gainery, thermo speed, cla,karnityne i zastanawiam sie jak to teraz dawkowac?? i czy w ogole mozna to laczyc. Prosze o pomoc, bo w ogole sie na tym nie znam,a nie chce zrobic sobie krzywdy :P Czy powinnam zwiekszyc czestotliwosc treningu silowego?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na takim zestawie redukuj a potem możesz narać masy
CLA 1 tab po posiłku (jaka firma te CLA ?)
Thermo Speed 2tab przed treningiem/aerobami
Karnityna 2godziny przed treningiem/aerobami 1-2g (jakiej firmy ?)
Gainer wg braków w diecie
CLA 1 tab po posiłku (jaka firma te CLA ?)
Thermo Speed 2tab przed treningiem/aerobami
Karnityna 2godziny przed treningiem/aerobami 1-2g (jakiej firmy ?)
Gainer wg braków w diecie
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
Hej, dziekuje za pomoc :) CLA i karnityna sa z TREC-ka. Mam jeszcze pytanie, CLA po posilku - ale ile razy dziennie? Jeden dzien w tygodniu(srody)mam dwa treningi, rano silowy a o 18.00 aero. Jak wtedy wyglada sprawa z thermo speedem i karnityna? a jak brac w jeden dzien nietreningowy? A co do gainera, jaka jest zaleznosc miedzy dieta a dawkowaniem go? Z gory dzieki za odpowiedz :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
CFM Whey Protein Isolate 90% VITAL MAX - produkcja wstrzymana ?
Następny temat