1.Ile czasu już trenujesz-czy robisz to systematycznie-jeśli tak-to ile czasu. Jeśli nie-to opisz jakie odstępy i jakie okresy treningów?
.....trenuje od 2 lat, od roku cieżarami, głównie u siebie w domu czasem dla odmiany chodzę na siłkę z maszynami. pod koniec marca skończyłem masę potem miałem ponad prawie2 mies przerwy z powodu kontuzji. Potem od końca maja do końca czerwca starałem sie odtłuścić. teraz 2 tydzień robie regenerację weiderem
2.Jak trenowałeś ostatnio:3-6 miesiecy-podaj konkretny plan treningowy zawierający:
-rozkład tygodniowy treningów (z podziałem na grupy mięśniowe),
-ćwiczenia, serie, powtórzenia, procentowe cięzary, długość przerw pomiędzy seriami jaką stosowałeś,
-jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, tłuszczyk, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.???
.... ostatnie dwa tyg robie weidera przedtem ćwiczyłem tym (liczba powtórzeń jest błędnie wpisana robiłem od 12- 16 w zależności od serii)Początek 26 V, koniec 26 VI
PONIEDZIAŁEK
Barki
1.unoszenie sztangielek w bok w siadzie 3 serie 15powt
2.wyciskanie sztangi zza głowy siedząc 4 serie-15powt
3.podciąganie sztangi do szyji4x15powt
4.szrugsy 3 serie 15 powt.
Nogi
1.przysiady ze sztangą 4 serie x15powt
2.hack przysiady 2 serie x15 powt
3.wspięci na palce w staniu 3 seriex15 powtórzeń
4. wspięci na palce w siadzie 3 seriex15 powtórzeń
Przedramiona
1.uginania nadgarstków podchwytem 2 serie 10-15 powt- stały ciężar
2.uginania sztangi nachwytem 2 serie 10-15 powt- stały ciężar
WTOREK
wolne
ŚRODA
Klatka piersiowa
1.wyciskanie sztangi na ławce poziomej 4 serie x 15 powt
2.przenoszenie sztangielki na ławce 3 serie x 15 powt
3.Rozpiętki na ławce poziomej 4 serie x 15 powt
Triceps
1.. Francuskie wyciskanie siedząc nad głowę sztangielkami jednorącz 4 serie progresja-12,10,8,6
2.francuskie wyciskanie sztangi na ławce poziomej 4 serie progresja-12,10,8,6
CZWARTEK
wolne
PIĄTEK
Plecy
1.wiosłowanie końcem sztangi w wąskim uchwycie(ruch do brzucha) 5 serii x 15 powt
2.wiosłowanie sztangą w opadzie z nachwytem na szerokości barków(ruch do klatki) 4 serie x 15
3. Martwy ciąg 4 serie x 15 powt
Biceps
1.uginanie ze sztangą 4 x15 powt
2.uginania ze sztangielkami (supinacja) 4x15powt
przedramiona
1.uginania nadgarstków podchwytem 2 serie 10-15 powt- stały ciężar
2.uginania sztangi nachwytem 2 serie 10-15 powt- stały ciężar
SOBOTA,
brzuch
1.podciąganie nóg leżąc na ławce 3X 20
2.skłony ze spięciem po skosie 3X 25
3. Skręty tułowia z gryfem na karku 3X 30
NIEDZIELA
wolne
co do efektów to wyszły takie sobie głównie z braku czasu na aeroby oraz nadmiaru zajęć, najbardziej zmartwił mnie spadek siły w porównaniu z końcem marca (ponad -15kg)
3.Opisz konkretnie swoje cele-co chcesz osiągnąć: siłę, masę, wytrzymałość, rzeźbę...???
no tu jest problem bo w zasadzie nie wiem co mam dalej robić

zależy mi na rozwinięciu klatki i brzucha bo dosyć odstają w wyglądzie i sile od reszty
4.Podaj swoje możliwości czasowe i sprzętowe.
preferowałbym trening 4 razy w tygodniu, z racji tego że dłuższe przerwy mnie rozleniwiają, trenuje około godziny 11. wszystkie dni mam wolne
ze sprzętu posiadam: laweczke poziomą, 2 hantle 5 kg, sztange prostą180 i łamaną oraz 78kilo obciążenia. jestem w trakcie konstruowania ławeczki regulowanej drążka i maszyny(jarzma) ktra umożliwiłabymi wykorzystanie sztangi jak półsztangi. prosiłbym o ułożenie dwóch treningów: z wykorzystaniem tylko tego co mam i z wykorzystaniem tego co zrobie za około 2 tygodnie
5.Podaj przeciwwskazania medyczne o ile takie są.
kontuzja kolana(brak stabilności bocznej) uniemożliwa mi wykonywanie martwego ciągu i przysiadów z dużym ciężarem,
6.Opisz jaką stosowałeś do tego treingu diete-czy stosowałes?
do ostatniego treningu starałem sie trzymać dietę 2,5B i 4WW. zagadnienia diety nie są mi obce

no i to chyba wszystko
obecna waga 76kg
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"

On też może być sportowcem.
www.dssk.pl