...
Napisał(a)
WItam mam zamiar zaczac moją przygode z SAA i bedzie to mój pierwszy cykl. Obecnie posiadam prop 10ml testoxen p100, winko 10ml stanazolol malay tiger + 24 tabl. odkupiłem od kumpla strombafort balkanski 10mg. Do tego mono, clomid 12tabl nolvadex 30tabl. Prosze o pomoc w ułożeniu cyklu. Powtarzam ze bedzie to moja pierwsza przygoda z SAA.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No i pasuje chłopaki:) Wszystko gra;) o to mi chodziło. Dziękuję bardzo oczywiście SOGI poleciały! Odezwę się jeśli czegos będe potrzebował;) Pozdrawiam bartas07!
...
Napisał(a)
1. WIEK:23
2. WAGA:95
3. WZROST:183
4. WYMIARY:
-biceps:43
-klatka:
-udo:44
-talia:94
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5
6. DIETA:jest
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:0
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:troche masy, głównie rzeźba
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):mezomorfik
13. STAN ZDROWIA:astma oskrzelowa poza tym git
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):dobra
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:125
-martwy ciąg:140
-przysiad:
2. WAGA:95
3. WZROST:183
4. WYMIARY:
-biceps:43
-klatka:
-udo:44
-talia:94
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5
6. DIETA:jest
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:0
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:troche masy, głównie rzeźba
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):mezomorfik
13. STAN ZDROWIA:astma oskrzelowa poza tym git
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):dobra
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:125
-martwy ciąg:140
-przysiad:
...
Napisał(a)
za malo propa nawet gdybys lecial 50mg e2d. Jeszcze jedna fiolka potrzeba. Jak Aras - bez diety nic z tego nie bedzie zebym nie wiem ile tego propa i wina wrzucil
UK
...
Napisał(a)
Aras. to by było mniej wiecej tak:
białko-2g (ok 200g)
węgle-6g (ok 600g)
tłuszcze-1g
A jeśli chodzi o towar to podczas cyklu mogę dokupic. Chodzi mi głownie o to żeby już z tym ruszyc w jakis rozsądny sposób. Także jeśli czegoś brakuje to prosze piszcie. Wiem że tego propa bedzie mało,ale mam do niego dostęp od ręki. Proszę o pomoc i Pozdrawiam!
białko-2g (ok 200g)
węgle-6g (ok 600g)
tłuszcze-1g
A jeśli chodzi o towar to podczas cyklu mogę dokupic. Chodzi mi głownie o to żeby już z tym ruszyc w jakis rozsądny sposób. Także jeśli czegoś brakuje to prosze piszcie. Wiem że tego propa bedzie mało,ale mam do niego dostęp od ręki. Proszę o pomoc i Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
tylko dobrze się zastanów, bo jednocześnie masy i rzeźby nie zrobisz, więc przemyśl co jest priorytetem, zresztą rzeźbę na 6 g węgli średnio widzę
...
Napisał(a)
ok;) Dzięki dopracuję jeszcze dietke. Mógłbyś mi napisac co jeszcze musiałbym dokupic i jakoś to sensownie rozpisac ;)
...
Napisał(a)
jak chcesz typowo redukować to daj samego propa 50 mg e2d jako antykatabolik, przez 8tyg, jak nastawiasz się na przyrosty suchego mięcha podbij dawkę do 100 gm e2d, winko na 6-7 tygodni, tak by skończyć tydzień po propie, inject 50 mg e2d, oral 30-40 mg ed
...
Napisał(a)
Aras84jak chcesz typowo redukować to daj samego propa 50 mg e2d jako antykatabolik, przez 8tyg, jak nastawiasz się na przyrosty suchego mięcha podbij dawkę do 100 gm e2d, winko na 6-7 tygodni, tak by skończyć tydzień po propie, inject 50 mg e2d, oral 30-40 mg ed
OK:) a powiedz mi z winkiem wystartowac wraz z propem? Czy raczej samo propo dawac solo przez jakiś czas dopiero później dołożyc wino i jechac jeszcze tydzien po propie(chodzi mi teraz o budowe suchego mięcha). Mono w którym tygodniu zapodac? I co z odblokiem? Pozdro!
Polecane artykuły