Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11176
Napisanych postów
51862
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
1. WIEK:20
2. WAGA:83
3. WZROST:173
4. WYMIARY:
-biceps:38,4
-klatka:nie umiem się zmierzyć
-udo:64,5
-talia:82
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3 lata
6. DIETA:
-białko:3
-węglowodany:6
-tłuszcz:1,5
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: meta 1-6 30 mg ed razak
8. TRENING:3-4 razy w tygodniu
9. CEL CYKLU:Masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA:coś koło 10 miesięcy
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):do chudnięcia
13. STAN ZDROWIA:db
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: nie biję rekordów
-martwy ciąg: nie biję rekordów
-przysiad: nie biję rekordów
miałem jechać propa z metą ale się rozmysliłem i chce jakieś ph polecieć...
forma ta to jest po spadkach wcześniej miałem dużo wyższe wymiary
myślałem na h-drolem jest mniej toksyczny i podobno klepie podobnie jak m-drol co myślicie ?
aha i szukam jeszcze takiego tutka na forum gdzie były porównywane ph fake/oryginał nie moge tego znaleźć możecie podać linka ?
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
Jeśli to jest forma po spadkach, to stary waga/wzrost odpowiednia. Co Ty chcesz ważyć 100kg przy 173 cm wzrostu?
Miałem styczność z M-drolem. Wielkie g****, nie polecam.
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
Czytałeś opisy M-Drola? Raczej trafione, ale skutki uboczne i spadki ogólnie przy opisach ph są stanowczo zaniżone.
Krótki cykl na ph 4 tygodniowy nie zbuduje dobrej masy, a dłuższe ich stosowanie to armageddon dla wątroby. Zaciąga kupę wody i silnie blokuje, obniża libido i reszta jak SAA. Stosunek przyrosty/zdrowie bardzo miernie
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
Ile ludzi tyle opinii.. Akurat trafiłeś na mnie i nawiązałeś tutaj dyskusję, a moja opinia jest negatywna dla PH. Podejrzewam, że h-drol będzie miał podobne działanie do mety.
SAA są pewniejsze, dostępne w aptekach, używane do leczenia ludzi. Nie wiem jak z PH, czy również istnieją w takim celu, wydaje mi się że są po prostu ogólnie mniej zbadane, a szczegółowe informacje na ich temat nie są od tak dostępne.
Szacuny
894
Napisanych postów
13746
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
127058
https://www.sfd.pl/h_drol_2013-t670649.html tu masz coś na temat oryginalnych bądź nie ph. Rok temu byłem na cyklu X-mass i byłem zadowolony. Cykl 5 tyg, potem Arremadext XT. Zyskałem parę kilo suchej masy z czego większość udało mi się utrzymać. Oczywiście rezultaty to sprawa indywidualna.