proszę o opinię osób, które stosowały produkty tej firmy.
...
Napisał(a)
mam pytanie, bo widzę coraz więcej szumu robi się wokół tej firmy. znajomy z siłowni stosuje tren z propem i mówił, że już dawno nic go tak nie porobiło. inny koleżka bierze winko i też fajnie klepie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
U mnie biją npp i propa ale jeszcze w tych starych opakowaniach ,i chula ,typ zrobił w 4 tygodnie 20kg w seriach na sile na klate.
...
Napisał(a)
moze cos dobrego wkoncu dadza 450 zawsze klepala wino tez podobno
opakowanka chyba zmienili ??
Zmieniony przez - HYNTEL w dniu 2008-01-29 22:56:41
opakowanka chyba zmienili ??
Zmieniony przez - HYNTEL w dniu 2008-01-29 22:56:41
LALALALA SPADA MASA LALALLAL
...
Napisał(a)
bral ktos jeszcze npp z ip? bo sie ogolnie czaje na jakies ale duzego wyboru nie mam
"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
...
Napisał(a)
z tego co wiem dziala na pewno 450,tren , wino, prop
Z reszta nie mam info ale popularnosc rosnie. moze bedzie cos na zastepstwo unichema..
tanie i dobre
Z reszta nie mam info ale popularnosc rosnie. moze bedzie cos na zastepstwo unichema..
tanie i dobre
...
Napisał(a)
Biore propa 150mg/e2d z nowej serii IP i chyba jeszcze zaden nie klepal mnnie tak mocno w takiej dawce
...
Napisał(a)
no widze temat sie rozkręcił. dobrze słyszeć dobre opinię, chyba zapasy porobię, bo teraz ciężko o dobrego propa.
...
Napisał(a)
jak ma sie Twoje pytanie o EC do tematu o IP?
kolesie u mnie w PL bija IP i nie slyszalem narzekan

kolesie u mnie w PL bija IP i nie slyszalem narzekan
DreamChaser
...
Napisał(a)
ktos tam cos o propie wspominal to podchwiciłem
sam za pare dni bede bil tren z ip i jestem nastawiony pozytywnie. Mialem kiedys deke z ip i tez bylo poytywnie bez obaw towar jest ok poprostu ktos duzo szumu zrobił ze ip nie klepie i sie rozniosło bo kogos tam nie sklepało bo trafil akurat na fake 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
prosze o wyczerpujaca odp :)
Następny temat