Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
14
Napisanych postów
1206
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6623
m mam pytanko w jakiej ilosci bierze sie nolvadex przy swedzeniu sutkow ??
ja wiem ze 400 mg (czyli 4 tabletki dzienie) przez 3 dni ale nie wiem wlasnie jak po tych 3 dniach ?? 1 tabletka tylko ?? a jesli tak to przez ile ?? mmm
Szacuny
14
Napisanych postów
1206
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6623
mmm no ja tez teraz musze powiedziec ze nie warto bylo mm to jakis shit !!
nastepny cykl bede robil z dobrym materialem (deca durabolin) a nie takim shitem jak ten
ale teraz musze odczekac troszke a tak wogle to no wlasnie ile musze odczekac bo s1+ bralem 11 dni wiec mowiac w skrocie nawet chyba mnie nie zablokowalo ale gino dostalem :( wiec radzili byscie mi zebym czekal 6 miesiecy czy jesli mialem cykl 11 dniowy to nie mozna tego nazwac nawet cyklem jak sadzicie ??
Szacuny
14
Napisanych postów
1206
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6623
wczoraj zaczolm brac 40 mg dzis wziolem 20 i pozniej okolo 19 wezme znowu 20 mg no i sam nie wiem bo juz mnie sutki nie swedza wiec czy juz od jutra mam brac po 20 mg dzienie ??