Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

nandro decanoate phoenix lab bral ktos ??

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2620

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 127 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1569
Witam!
Tak jak w temacie mam mozliwosc zakupu nandro decanoate phoenix 200mg/ml butla 10ml i mam pytanie czy to dobra deca ?? Firma wporzadku , bralem propa ale bol po strzale nie do zniesiania (obecnie biore testolica i zero bolu) czy strzaly z deki phoenixa tez tak k*** bola ??? Mam tez mozliwosc zakupu z Normy deki wiem ze apteka ale roznica w cenie tez spora.Prosze o wypowiedzi osob ktore uzywaly i moga powiedzic czy bolesne sa strzaly i pozniej.Dziekuje z gory za pomoc i informacje.

sterydy są jak frugo - raz wieczko pop i nie chcesz stop :)

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 127 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1569
dariusz189 Ok rozumiem bol na silowni kiedy pompa rozrywa miesnie, bole stawow od ciezarow tez sa wynikiem ciezkiej pracy, zakwasy po treningu. Jesli nie padasz na kolana po treningu znaczy ze sie objasz taki wyraz ma to motto.
Iniekcje tez mniej lub wiecej bola ale w przypadku tego proba przynajmniej u mnie bolesnosc byla tak duza ze nie moglem poruszac danym miesiniem, dotykac a jak poszlo w dupe to spac na plecach.Po za bolesnoscia po iniekcji same plusy.Nie jestem gogusiem i wiem kiedy boli a kiedy boli tak ze nie idzie wyrobic nawet po czyms przeciwbolowym.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
jak masz pewna Norme to wiadomo nie ma sie co zstanawiac, co do Phoenixa nie slyszalem zeby ktos narzekal na Dekeczyli tez mozesz brac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
użyj wyszukiwarki
było wiele razy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1435 Wiek 4 lata Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 26180
Brałem,zadowolony jestem bardzo. Naprawde mile sie zaskoczyłęm,napewno wezme jeszcze raz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Aras84 :) Ze firma jest ok wiem ale chodzi mi glownie o to czy boli miesien po strzale jak w przypadku propionata phoenixa ??

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3727 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 70059
nic nie boli
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
jednych boli drugich nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Heheheh to mnie pocieszyles :) Nie jestem raczej typem co sie uzala ale po propie bol nie do przyjacia budzilem sie w nocy ale towar dzialal rewlacyjnie.Czekam na dalsze odpowiedzi osob ktore uzywaly tej deki albo maja jakiegos kolege ktory bral ostatnimi czasy i cos wiedza.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 452 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3888
ja biore propa z phoenixa i tylko pierwsze 2 shooty mnie bolaly ale to lekko tak jakby delikatne zakwasy byly i nic wiecej, a deca wclae nie boli
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Mnie bolaly wszytkie 7 pozniej zmienilem testa bol pojawial sie w kilka godzin po iniekcji i trzymal prawie do kolejnego.Rzeczywiscie bol mozna porownac do zakwasu z tym ze w moim przypadku nie moglem prawie poruszac miesniem nigdy tak nie mialem i pierwszy raz tez stosowalem pheonixa dlatego nie wiem czy bola wszytkie produkty czy niektore a wywalic kase zeby sprawdzic to sredni pomysl lepiej popytac.Dziekuje za zainteresowanie moze dopisza sie nastepne osoby.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 2320 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 65191
Jak pytasz się o to czy bolą strzały to zmień podpis, bo sarkastycznie trochę brzmi jak ktoś pyta o takie rzeczy, a swoje motto którym się kieruje przewiduje, że nie ma bólu
Deka nic nie boli i tak samo enan z ph, to nie prop, propy w tym steżeniu zawsze będą cos odczuwalne, nie bez znaczenia wersje apteczne mają stężenie nie przekraczające 50mg w 1ml
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Szybkie zmeczenie miesni

Następny temat

WINO--PIRAMIDA CZY STALA ILOSC?

Spalanie
Polecane artykuły