Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

mutant

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2247

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1159 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13295
Wzrost : 177
waga : 67,2kg
Cel : Masa

a więc tak, ćwiczę od 2 miesięcy regularnie

pn -klata,tric
śr -plecy,bic
pt -barki,nogi

od maja postanowiłem zmienić coś w swoim życiu, nie mam diety ale jadam zdrowo ( nie jem słodyczy, nie pije gazowanych napojów, zamiast ziemniaków ryż lub makaron, dużo nabiału owoców i warzyw) od maja przytyłem około 3,5kg i chciałbym to kontynuować dlatego wczoraj kupiłem 6,8kg Mutant Mass'a( nie wiem czy dobrze zrobiłem ale już za późno, torba stoi pod biurkiem ) jest to mój pierwszy gainer i nie za bardzo wiem jak go brać, chodzę do szkoły i często głoduje bo z rana nie mam czasu na to żeby zrobić sobie kanapki

Sposób użycia
1 porcję (260gr) raz dziennie po treningu. Zalecamy jednak rozbicie porcji dziennej na 3 mniejsze i picie ich w ciągu dnia.

czyli mam rozbić 260gram na 3 ? pić z rana, w szkole i po siłce tylko w dni treningowe ? (na siłce jestem około godziny 20)
prosze o pomoc.

Zmieniony przez - bananaya w dniu 2008-11-08 19:07:00

Zmieniony przez - bananaya w dniu 2008-11-08 19:07:40

Zmieniony przez - bananaya w dniu 2008-11-08 19:08:19

Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 108 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 710
Dodaj Swoje Zdjecia To Sie Zobaczy Jak Wygladasz Na 2 Miesiace Regularnego Cwiczenia.. Podejrzewam Ze Nie Ma Co Komentowac!!!

pozdr p-akery|"{;;

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 3402 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 44914
jak nie masz czasu jeść to na pewno bierz w szkole
tak ze 100g na oko

po treningu również możesz brać ale lepszy by był posiłek pełnowartościowy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1159 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13295
czyli np 100g w szkole a resztę 160g po treningu, przejdzie ?
i mam to jeść tylko w dni treningowe tzn pn,śr,pt ?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 26317 Wiek 111 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 135740
ja do szkoły biore kilka kanapewk z razowcem,szynką i serem i do tego z 100-150g gainera a Mutant Mass nieźle zapycha

Człowieku to jest gainer (uzupełnienie braków w diecie a nie kreatyna i bierzesz wtedy kiedy ci potrzebne.)

Zmieniony przez - MARCIN n2o w dniu 2008-11-08 19:13:25

>Trening czyni mistrza<

Zabija nas to co najbardziej kochamy..

SFD Team

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 229 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2181
Ja jak brałem tego gainera, to na 250 ml mleka dwie miarki proszku i do szkoły z 2-3 kanapkami
Uwierz mi, że jak zjesz kanapki i popijesz gainerem to bedziesz zapchany do obiadu. Potem kolejne dwie miarki po treningu...

SIŁA TO 50% SUKCESU!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 783 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12120
Nie masz z rana czasu na zrobienie kanapek? Z takim podejsciem bd stal na tej wadze do konca zycia.

Wez sie chlopie kvrwa w garsc i wstac te 10 min wczesniej a nie cieszysz sie z niewiadomo czego. tyle.

szacunek.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 619 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7732
Stary ja specjalnie wstaje rano zeby zrobic sobie sniadanie i odrazu ugotowac ryz na reszte dnia, to nie jest sport dla pussy!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 178 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 9814
" nie mam czasu na to żeby zrobić sobie kanapki "
to wstan 10 min wczesniej, czy to tak trudno ?
ale przynajmniej gainera dobrego wybrales... jak zapijesz te kanapki, to posilek daje rade... i sniadanie to podstawa , staraj sie cos zjesc w domu... pozdro!

hehhe widze ze 2 osoby mnie ubiegly :D jak pisalem posta :D

Zmieniony przez - marcinwdz w dniu 2008-11-08 23:09:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
troche zle mnie zrozumieliscie, bo z rana jem zaje*iste sniadanie poprostu nie zawsze zdazam zrobic kanapki na reszte dnia bo musze wstac przed 6... pozdro krzykuny

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 26317 Wiek 111 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 135740
Ja dojeżdzam ze swojego miasta do drygiego do szkoły.
Autobus mam o 6:50, wstaję zawsze o 5:40 łykam co trzeba jem śniadanie, robie kanapki do szkoły,rozrabiam gainera pakuję się i po kłopocie.
Wstawaj wcześniej trochę i rób te kanapki.

2 miarki mutant massa to około 120g

>Trening czyni mistrza<

Zabija nas to co najbardziej kochamy..

SFD Team

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no i ok MARCIN n2o wielkie dzieki za odp.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

przechowywanie kreatyny

Następny temat

Czy warto?

Spalanie
Polecane artykuły