Szacuny
47
Napisanych postów
2685
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
96609
Składników od cholery, ale w sumie mnie najbardziej interesuje to Vextargo. Czy będzie to w końcu produkt, który można wziąć do pracy czy szkoły jako ekwiwalent posiłku, bez obaw wywalenia brzucha, jak to u mnie powodują zwykłe gainery na maltodekstrynach.
Szacuny
7
Napisanych postów
1406
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18410
jesli dobrze licze to około 36 zł za kilogram... jak dla mnie to nie mało i pewnie zostane przy tanszych uzupelnieniach diety
Jeśli w kulturystyce jest jakaś magia, to jest to magia walki ponad granicami.
To magia ryzykowania wszystkiego dla marzeń, których nie dostrzega nikt poza tobą.
NIE CHCE SOG-ów!!!
Szacuny
7
Napisanych postów
1406
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18410
cena odgrywa tez dużą role... skład jest dobry ale mozna zastąpić tanszymi gainerami... to moje zdanie
To magia ryzykowania wszystkiego dla marzeń, których nie dostrzega nikt poza tobą.
NIE CHCE SOG-ów!!!
Szacuny
7
Napisanych postów
1406
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18410
monster masa chwale... to jest tylko moje zdanie ... ale po to jest forum zeby dyskutować
NIE CHCE SOG-ów!!!
Szacuny
5
Napisanych postów
2083
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39361
..rzeczywiscie czytając interesująco sie prezentuje vextrago,
jesli to bedzie faktycznie dobry produkt zgodny z zapewnieniami producenta napewno zainteresowanie bedzie spore jesli chodzi o cene to ze sredniej polki,choc jak na sklad wydaje sie do zaakceptowania pzdr