czy mam się bać mleka czy nie jestem endoformem ale + jest to ze zabija głód i cholernie je lubię pić czy nie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
jak sobie nalejesz do platkow owsianych + wypijesz kubek mleka z miodem to ci sie krzywda nie stanie...
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
...
to ogranicz, tylko troche jedz, tak z 100 gram dziennie , przydaje sie troche, ja kiedys bylem na 0 wegli, teraz tak 50-150 dziennie jest super, reszta bialko , faty i jazda:)
...
ale nie jem cukru w ogóle dlatego chce zastąpić trochę mlekiem ma trochu białka a jak jest z serkami twarogiem mogę jeść dużo
...
jak kolega chce ograniczyc do minimum (dajmy na to te 20g dziennie) a ty mu wyskakujesz ze 100 to sie to raczej kupy nie trzyma ;p
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
...
węgle tylko z warzyw i mleka i przetworów co do warzyw to cebula marchew czasem brokuł
...
przetworów mlecznych i dlaczego unikać mleka białko 20 % serwatka reszta kazeina poza tym eliminuje albo redukuje uczucie głodu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Tajemniczy filmik z szatni który szybko zniknął. ?
Następny temat
Krzysztof Piekarz