Witam:) postanowiłam się w końcu ujawnić,podczytuje forum juz od dłuzego czasu,przeogromna kopalnia informacji:)
Waga :58
Wzrost :160
Obwód w biuście(1) :94
Obwód pod biustem :77
Obwód talii w najwęższym miejscu (2):73
Obwód na wysokości pępka :73
Obwód bioder (3):96,5
Obwód uda w najszerszym miejscu:57
Obwód łydki :34
W którym miejscu najszybciej tyjesz :brzuch,boczki,wewnętrzna strona ud,ramiona
W którym miejscu najszybciej chudniesz :brzuch
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 3xtydzień
Co lubisz jeść na śniadanie:płatki owsiane,kanapki
Co lubisz jeść na obiad :mięso,surówki
Co jako przekąskę :owoce
Co jako deser :owoce
Ograniczenia żywieniowe :brak
Stan zdrowia:niedoczynność tarczycy ,alergia na kurz ,wzdęcia brzucha
czy regularnie miesiączkujesz:tak,ale mam skąpe miesiączki trwające 1 dzień; zrobiłam ostatnio badania hormonów, mam za niski poziom estradiolu:7,70pq/ml ; kortyzol: 207,5 ug/l
czy bierzesz tabletki hormonalne:tak Femoston conti
czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza:Euthyrox 50, Rupafin, Flixonase Nasule, ostatnio doszło Femoston conti
czy rodziłaś:nie
Preferowane formy aktywności fizycznej: ćwiczenia w domu,rower, siłownia, lubie się zmęczyć podczas treningu
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :
Stosowane wcześniej diety : oj duzo tego było, różne głodówki, Ducan ale krótko,niedojadania. odkryłam forum,zacęzełam dokładnie analizować ,czytać rózne dzienniki i dopiero mi się oczy otworzyły. Wcześniej uważałam że jem zdrowo,ale teraz widze dopiero jakie błędy robiłam;jogurty 0%,mało tłuszczu,mało kalorii.
Do dyspozycji mam sprzęt w domu a mianowicie: sztanga,sztanga łamana,sztangietki,ławka,modlitewnik,stacja na nogi,wyciąg górny i dolny,obciążenie do 100 kg; zamówiłam sobie ostatnio ławkę do grzbietu,czekam na przesyłke.Mam już dosyć skakania przy Chodakowskiej,miotam się ,nie wiem jaki trening byłby dla mnie odpowiedni,chciałabym zabrać się porządnie za siłownie,nabrać mięśni,zrzucić trochę sadła:)
Nie mam pojęcia jaki rozkład jest dla mnie odpowiedni,sądze że chyba jestem gruszką,przeczytałam gdzieś że gruszkom nie służy duża ilość białka więc przyjmę może białka 100g,tłuszczu 60 kg, ww reszta; 1600kcal; nie wiem czy dobrze,proszę o rade.
Chciałabym zastosować dietę eliminacyjną,sprawdzić jakie produkty powodują u mnie codzienne wzdęcia brzucha, gazy..
Zaczynam trening dla początkujących od Obliques
Zmieniony przez - aquafemin w dniu 2013-12-10 21:34:23
miska dzisiejsza:
Zmieniony przez - aquafemin w dniu 2013-12-10 21:45:40
Waga :58
Wzrost :160
Obwód w biuście(1) :94
Obwód pod biustem :77
Obwód talii w najwęższym miejscu (2):73
Obwód na wysokości pępka :73
Obwód bioder (3):96,5
Obwód uda w najszerszym miejscu:57
Obwód łydki :34
W którym miejscu najszybciej tyjesz :brzuch,boczki,wewnętrzna strona ud,ramiona
W którym miejscu najszybciej chudniesz :brzuch
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 3xtydzień
Co lubisz jeść na śniadanie:płatki owsiane,kanapki
Co lubisz jeść na obiad :mięso,surówki
Co jako przekąskę :owoce
Co jako deser :owoce
Ograniczenia żywieniowe :brak
Stan zdrowia:niedoczynność tarczycy ,alergia na kurz ,wzdęcia brzucha
czy regularnie miesiączkujesz:tak,ale mam skąpe miesiączki trwające 1 dzień; zrobiłam ostatnio badania hormonów, mam za niski poziom estradiolu:7,70pq/ml ; kortyzol: 207,5 ug/l
czy bierzesz tabletki hormonalne:tak Femoston conti
czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza:Euthyrox 50, Rupafin, Flixonase Nasule, ostatnio doszło Femoston conti
czy rodziłaś:nie
Preferowane formy aktywności fizycznej: ćwiczenia w domu,rower, siłownia, lubie się zmęczyć podczas treningu
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :
Stosowane wcześniej diety : oj duzo tego było, różne głodówki, Ducan ale krótko,niedojadania. odkryłam forum,zacęzełam dokładnie analizować ,czytać rózne dzienniki i dopiero mi się oczy otworzyły. Wcześniej uważałam że jem zdrowo,ale teraz widze dopiero jakie błędy robiłam;jogurty 0%,mało tłuszczu,mało kalorii.
Do dyspozycji mam sprzęt w domu a mianowicie: sztanga,sztanga łamana,sztangietki,ławka,modlitewnik,stacja na nogi,wyciąg górny i dolny,obciążenie do 100 kg; zamówiłam sobie ostatnio ławkę do grzbietu,czekam na przesyłke.Mam już dosyć skakania przy Chodakowskiej,miotam się ,nie wiem jaki trening byłby dla mnie odpowiedni,chciałabym zabrać się porządnie za siłownie,nabrać mięśni,zrzucić trochę sadła:)
Nie mam pojęcia jaki rozkład jest dla mnie odpowiedni,sądze że chyba jestem gruszką,przeczytałam gdzieś że gruszkom nie służy duża ilość białka więc przyjmę może białka 100g,tłuszczu 60 kg, ww reszta; 1600kcal; nie wiem czy dobrze,proszę o rade.
Chciałabym zastosować dietę eliminacyjną,sprawdzić jakie produkty powodują u mnie codzienne wzdęcia brzucha, gazy..

Zaczynam trening dla początkujących od Obliques

Zmieniony przez - aquafemin w dniu 2013-12-10 21:34:23
miska dzisiejsza:

Zmieniony przez - aquafemin w dniu 2013-12-10 21:45:40