mam pytanie? mam prawie 15 lat ćwicze na siłowni półtora roku mam, diete i plan treningowy chciałbym się dowiedzieć czy mógłbym stosować l-gltamine t6 oczekuje że nie będę się tak bardzo męczył i przyrostu mięśnie (nigdy wcześniej nie używałem suplementów oprócz witamin multi pack)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie mam zamiaru zmieniać diety ponieważ badania krwi nic nie wskazuja a mam energię do treningu . MOJE PYTANIE BYŁO INNE CZY MOGĘ STOSOWAĆ GLUTAMINĘ I JUŻ MAM ODPOWIEDŹ
...
Napisał(a)
wejdź w dział "badania naukowe" i poczytaj o glutaminie
za tą sama kase masz bcaa które działa jak należy
za tą sama kase masz bcaa które działa jak należy
...
Napisał(a)
Daj rozpiske diety to zobaczymy czego Ci brakuje. Masz 15 lat wiec największy potencjał do rozwoju sylwetki masz teraz wiec przyłóż sie do tego co najważniejsze a bedziesz zadowolony
!;)
!;)
...
Napisał(a)
Skutki po glutaminie sa nie odwracalne,zaczniesz strasznie chudnac. Zart.
Glutamina to aminokwas budujacy miesnie. Nie bedzie po tym skutkow ubocznych mozesz smialo brac
Glutamina to aminokwas budujacy miesnie. Nie bedzie po tym skutkow ubocznych mozesz smialo brac
...
Napisał(a)
Cześć,
słuchaj możesz stosować sama glutaminę nic nie bój o jakieś skutki uboczne bo takich nie ma po glutaminie, ale na Twoim miejscu bym się zastanowił nad bcaa gforce, są to aminokwasy rozgałęzione i właśnie glutamina i będzie to o wiele lepszy wybór niż sama glutamina
słuchaj możesz stosować sama glutaminę nic nie bój o jakieś skutki uboczne bo takich nie ma po glutaminie, ale na Twoim miejscu bym się zastanowił nad bcaa gforce, są to aminokwasy rozgałęzione i właśnie glutamina i będzie to o wiele lepszy wybór niż sama glutamina
...
Napisał(a)
dzięki a moglibyście mi podać dawki bcaa g-force i l-gltuamine t6 bo nie wiem jak moje fundusze:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat