...
Napisał(a)
witam:)otóż wczoraj robiłem sobie strzała w udo (deka 2ml) wbiłem całą igłe odciągnołem tłoczek wszystko ładnie ale po wyciągnieciu igły krew normalnie trysneła i lała sie dość mocno (kapała na podłoghe;p)dlaczego tak mocno lała sie krew skoro odciągnolem tłoczek i trzymałem dosc długo? i tutaj moje pytanie czy sok wtedy mógł sie wylać czy wylał sie cały czy nie wylał sie wogóle? co o tym sadzicie mieliscie juz kiedys taki przypadek? z góry dz za odp:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie raz były tego typu pytania o wylanie się soku podczas krwi po iniekcji. odpowiedź jest prosta i ta samo: nie ma możliwości. pozdrawiam.
...
Napisał(a)
ja mialem takie przypadki. moze spieles miesien albo trafiles w zle miejsce. wiecej Ci nie powiem ,ale jakby sok wylecial to by bylo widac na pierwszy rzut oka. powiem Ci tylko jedno : Bedziesz zyl ;d
...
Napisał(a)
no niewiem czasem jak zrobie szota to wyleja sie z 2 kropelki krwi ale widze ze to nie jest czysta krew tylko pol na pol z sokiem widac jest taka oleista wiec jak 2 kropelki sie czasem krew poleje i widac ze jest w niej sok to po wczoranszm przypadku mozna sie zastanowic nie moglem dostrzec czy wylał se tez sok bo krew tak jak mówiłem az trysneła i lała sie mocno pozdro;)
...
Napisał(a)
soku moze troche wyplynac jak plytko wbijasz albo wyciagajac igle wciasz wciskasz tloczek, jezeli wszedles porzadnie i nie mielisz igla jak wioslem to nic nie powinno wyplynac, niekiedy zdarzy sie kropla, badz dwie, ewentualnie zmieszane z krwia tak jak mowisz ale to zeden powod do rozkminiania
It's kind of fun to do the impossible.
...
Napisał(a)
Czasem nie poleci nic krwi, czasem poleci. Zalezy czy przebijesz jakies naczynka po drodze. Olej tez czasem wyplywa. Prosty sposob na krew i/lub olej: od razu po wyjeciu igly przycisnac wata/wacikiem nasaczonym spirytusem miejsce po iniekcji i lekko rozmasowac i potrzymac z minute
.

2
...
Napisał(a)
ta ilosc soku co wyplywa to sa iloci znikome, wacik jest ok jak mawia kolega, mozesz spokojnie nawet palca przycisnac i tez sie nic nie stanie
...
Napisał(a)
Spróbuj igłę wyciągać bardzo powoli z małymi przystankami. Jak szybko wyciągniesz to wytworzy się pewne podciśnienie które powinno krew pociągnąć za sobą.
...
Napisał(a)
Dokladnie, zacisnie sie i nic nie powinno wyplynac (Rzezio wie, w koncu to Doktor) 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!