Moje pytanie czy możliwe jest, że organizm tak reaguje na testosteron i te objawy miną? Miewam napady gorąca, z przewodem pokarmowym wszystko ok, micha jest trzymana. Co myślicie?
...
Napisał(a)
Witam. Kończe 3 tydzień na cypku. Pierwsze dwa strzały czułem się dobrze w połowie 2 tygodnia złapał mnie katarek i kaszel, myślałem, że przejdzie ale nic z tego. W sobotę zrobiłem 3 strzał i w niedziele rozwinęło się na dobre, więc wziąłem antybiotyk 3 dniowy siedziałem w domu do środy i katar z uciążliwej wody zmienił się w gęsty, a kaszel nadal męczy. Brałem Cirrus teraz biorę Acatar i Herbapect oraz Acodin.
Moje pytanie czy możliwe jest, że organizm tak reaguje na testosteron i te objawy miną? Miewam napady gorąca, z przewodem pokarmowym wszystko ok, micha jest trzymana. Co myślicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Taka pora że jeszcze można coś złapać + org osłabiony saa/treningami. Towaru nie potrzeba Ci odpuszczać ale treningi/prace już tak, kilka dni w domu na regneracje niech org wytworzy przeciwciała i wraca do zdrowia. Lekka zdrowa dieta/płyny relax sen szybko przejdzie ;)
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Czyli mam rozumieć, że muszę to wyleczyć i jest to zwykłe przeziębienie?
...
Napisał(a)
Nie bardzo
Z tego co piszesz masz zakażenie bakteryjne, wziąłeś anty w ciemno inie podziałał. Warto zrobić to co pisałem w/w topicu.

Z tego co piszesz masz zakażenie bakteryjne, wziąłeś anty w ciemno inie podziałał. Warto zrobić to co pisałem w/w topicu.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
"Na katar za dnia dobrze robi rozgnieciony Sudafed i zaaplikowany w nos. Na noc wciąganie nosem roztworu 250-300ml przegotowanej wody z łyżeczką soli + spanie w pozycji półsiedzącej" czy o badaniach? Anty przepisał mi lekarz twierdząc, że to przeziębienie.
Zmieniony przez - Vexel w dniu 2011-01-28 21:08:00
Zmieniony przez - Vexel w dniu 2011-01-28 21:08:00
Polecane artykuły