...
Napisał(a)
Czy kreatyna straciła juz pozycje lidera pod względem skutecznosci na rzecz Nitrobolony i XPANDa??? Czy te dwa nowe suplementy są skuteczniejsze od starej sprawdzonej kreatyny???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
monohydrat tak juz ma ze rozpada sie duzo na kreatynine.. a inne jego zwiazki nie.
a NO boostery musze skonsztowac ale na razie bialko musze kupic [ z ostriwii mam nadzieje =D ]
a NO boostery musze skonsztowac ale na razie bialko musze kupic [ z ostriwii mam nadzieje =D ]
...
Napisał(a)
Nie wiem czy zauważyłeś ale kluczowym składnikiem x panda jest kreatyna a skuteczność nitrobolanu a już na pewno cena efekt to zupełnie inna bajka
Jedyny sport na całe życie... Moje foty http://www.sfd.pl/temat257566/
...
Napisał(a)
no właśnie, czy któryś z tych dwóch nowych suplementów jest skuteczniejszy od kreatyny??? czy kreatyna nadal pod względem skutecznosci przebija je???
...
Napisał(a)
to jest cały czas kreatyna - czy to sprzezona z estrem, czy w postaci jabłczanu cały czas kreatyna. To o czym mówisz to monohydrat a traci na znaczeniu bo jest mało efektywny, przemiana do kreatyniny. Kreatyna ma cały czas No 1 

...
Napisał(a)
aa no właśnie, czy wieksze przyrosty są po mono czy no Nitrobolonie lub XPandzie???
...
Napisał(a)
szoho a co z przemianą kreatyniny w kreatyne w organiźmie(monohydrat)?
Przeciez ten proces równiez ma miejsce.
Zmieniony przez - Dj_Smalec w dniu 2005-04-17 14:06:50
Przeciez ten proces równiez ma miejsce.
Zmieniony przez - Dj_Smalec w dniu 2005-04-17 14:06:50
...
Napisał(a)
hmm kreatyniny w kreatyne?
Kreatynina sie nie przemienia ... to metabolit, który jest usówany z organizmu baardzo szybko
albo nie wiem o co ci chodzi
Kreatynina sie nie przemienia ... to metabolit, który jest usówany z organizmu baardzo szybko

albo nie wiem o co ci chodzi

Polecane artykuły