Siema wszystkim! Mam pytanie do osób które spożywają/spożywały kreatyne. Biorę ją przed treningiem 3 razy w tyg i wiem że trzeba wypić 3-5l wody w ciągu dnia, a moje pytanie brzmi czy wtedy kiedy nie biore kreatyny, czyli te 4 dni, musze nadal tyle pic czy juz nie ? Musze pić wode tylko w tym dniu w którym spożywam czy cały czas ? Z góry dzięki ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pij tyle wody ile potrzebujesz nic na siłę. Dla czego kreatyna tylko w treningowy, jakie dawki?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Co prawda nie brałem kreatyny jeszcze, ale słyszałem, że ważne jest stałe wysycenie mięśni tą substancją. Myślę, że powinieneś brać też w dni nietreningowe. Może lepiej doradzą Ci co brali. A 5l wody to raczej przesada, chyba wystarczy byś dość dużo pił i po prostu nie czuł się odwodniony.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!