Heh, Ty to pytasz

Za parę dni znowu te same pytania pewnie będą.
1. No powinno się ćwiczyć każdą partie raz w tygodniu. A partie mięśni to chyba znasz jakie są.
2. Trochę masy powinno Ci przybyć, ale to zależy od diety. Jak masz kcal na plus to i masa jest na plus.
3. Ja ćwiczę na kortówce, jakoś tak mi po tym pompuję przedramię. A ściskacz nie. Robię to codziennie, ale nie wiem, czy to dobrze.
4. Jest dobry, ale zależy na co. Na pewno nie jest to ciężar do budowania siły lub masy.
5. Wg. mnie 2 ćwiczenia po 4 serie, lub 3 ćwiczenia po 3 serie.
6. Przedramię ciężko jest przetrenować, więc 3 razy w tyg. byłoby chyba ok. Ja robię 4 i też mam efekty. Ale wiadomo, na każdego co innego działa.
7. Wtedy, kiedy masz najwięcej energii. Standartowo to trening ok.16-17.
8. Max. 1,5h. Nie więcej.
9. Zależy od genetyki. Jednym to wy******la kosmicznie, inni to takie cienkie pajączki. Swoja drogą, też mi się podobają takie wielkie żyły
10. Siła idzie w parze z masą. To chyba dobrze nie?
11. 3, max. 4 dni.
12. Wykonuj dobrze na treningu ćwiczenia pod kątem armwrestlingu, to siła przyjdzie.
13. Nie wiem, ale zadaj sobie pytanie: Czy pływak bez wody może coś osiągnąć?
14. Koleś trenujący armwrestling na pewno pokona trenującego kulturystykę, tylko nie w miesiąc. Co Ty myślisz, że miesiąc poćwiczysz to już będziesz gniótł każdego na rękę? Genetyka odgrywa tu ważną rolę.
15. Drążek to wydatek ok.30 zł. Ja zrobiłem sobie samemu, żadna sztuka. No na drążku można ćwiczyć biceps, plecy i przedramię, więc myślę, że byłby przydatny.
16. Dieta, jeśli ćwiczysz
na masę to jest konieczna. Na siłę to nie wiem.
P.S Zadajesz trochę głupie pytania, jak na swój wiek. Najlepsze było, to, jak się pytasz, czy po miesiącu można kogoś roz*******ić. Ewidentnie widać, że bardzo chcesz z kimś się posiłować. Uważaj, bo jak przegrasz, to stracisz zapał i*****a z tego będzie.
Pozdro
15.
11.