mam takie pytanie nie mam za duzego pojecia o sportach walki i mam do was takie pytanie czy k1 to formuła walki w kickboxingu czy organizacja japońska
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Tak de facto organizacja, inne często robią walki na zasadach takich jakie oni mieli u siebie.
Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau
...
Dokładnie. K-1 to nazwa organizacji , jednak zasady tam panujące przyczyniły się do potocznego nazywania tego rodzaju kick-boxingu właśnie nazwą K-1. Nieraz można się spotkać z określeniami " Kadra Polski K-1" lub " Mistrzostwa Polski K-1 Rules " .
...
Mam pytanie i uznałem, że ten wątek będzie ok.
Kiedyś byłem pasjonatem sztuk walki i powoli wracam do tematu. Z emocjami śledziłem każde grand prix w czasach Aertsa i Hoosta i chętnie bym obejrzał aktualne widowisko na miarę tamtych gal. Zauważyłem, że ostatnie miało miejsce w 2012 roku. Czy obecnie są rozgrywane tego typu turnieje w formule K1? Chodzi mi o wydarzenie, na które przyjeżdżają najlepsi z najlepszych i zwycięzca jest nieformalnym mistrzem świata.
Ewentualnie, jaki obecnie turniej w tej formule (bez parteru jak UFC) jest obecnie najbardziej prestiżowy?
Zmieniony przez - kodkod3 w dniu 2015-11-10 09:23:25
Kiedyś byłem pasjonatem sztuk walki i powoli wracam do tematu. Z emocjami śledziłem każde grand prix w czasach Aertsa i Hoosta i chętnie bym obejrzał aktualne widowisko na miarę tamtych gal. Zauważyłem, że ostatnie miało miejsce w 2012 roku. Czy obecnie są rozgrywane tego typu turnieje w formule K1? Chodzi mi o wydarzenie, na które przyjeżdżają najlepsi z najlepszych i zwycięzca jest nieformalnym mistrzem świata.
Ewentualnie, jaki obecnie turniej w tej formule (bez parteru jak UFC) jest obecnie najbardziej prestiżowy?
Zmieniony przez - kodkod3 w dniu 2015-11-10 09:23:25
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz