Chciałbym sobie jutro pójść na melo i wypić max 3 piwka (robię to niezmiernie rzadko) ale nie wiem, czy iść w tym dniu na siłownię? Jestem po redukcji świeżo (1 tydz. reverse diet) i wziąłbym ze sobą posiłki, 3l wody i izotoniki (bez siupy - towarzystwo wie o co cho) tylko poszedłbym na tą siłkę przed i nie wiem czy to nie głupi pomysł? Obawiam się też że po tych piwkach mocno na formie zlecę, na którą tak podczas redukcji walczyłem, chciałbym se wypić z okazji zakończonych matur, na odmóżdżenie, wiecie o co cho. ;) to iść na siłkę czy nie? Czy 3 brony mi nie zaszkodzą?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie zaszkodzą , możesz się napić , udzielam pozwolenia
A co do siłki, to jak chcesz, ale jak chcesz się odmóżdżyć i wyluzować , to po co? Zawsze możesz zrobić w weekend , to Ci nie ucieknie

A co do siłki, to jak chcesz, ale jak chcesz się odmóżdżyć i wyluzować , to po co? Zawsze możesz zrobić w weekend , to Ci nie ucieknie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!