aja cie zapewniam że wiedzą i widzą co sie z nimi dzieje.alkoholicy wala z paru powodów(nie chce mi sie wymieniac)i wiedzą co i jak(wiem bo sam nim byłem)i z duma kazdemu koorwa moge powiedzieć ŻE WYSZEDŁEM Z TEGO SYFU SAM I BEZ NICZYJEJ POMOCY,NIKT MI NIE WSPÓŁCZÓŁ,NIESZUKAŁEM POMOCY I RESZTE PIERDÓŁ.a anorektycy specjalnie nic nie jedza by być jeszcze chudszym wiedzą co i jak i robią wszystko by osiagnać cel więc chyba nie wiesz co i jak w temacie ze dajesz takie przykłady.BO KAŻDY ROBI TO CO CHCE!! i powiem ci jeszcze jedno jedyną prawdziwą drogą w zyciu jest wyścig szczurów.kazdy darzy do tego by być lepszym,silniejszym,bardziej inteligentnym,szybszym,bardziej wydajnym,bogatszym,KAŻDY CHCE BYC NUMEREM 1.więc nie zyj buntem i sprzeciwem przeciwko wyścigowi szczurów bo taka jest ewolucja,taka jest ludzka natura,ciagła walka o przetrwanie prowadzi do tego że rodzaj ludzki jest coraz doskonalszy,pozwole sobie porównać tutaj 2 rasy biała i czarna i podsumowanie przykładowych 2 tysięcy lat.
rok 0 narodziny jezusa,istnieje imperium rzymskie
400n.e istnieje dalej imperium rzymskie rzym zostaje katolicki.pózniej dzieli sie na hiszpanie francje niemcy itd
dalej to juz wiemy o0dkrywanie ameryki i te inne rewolucje 2 wojny swiatowe itd
a teraz rasa czarna jak w roku zerowym była chatka z gówna,tak 2 tys lat pózniej nic sie nie zmieniło
dlaczego?
biały człowiek ciagle walczy oto by sie rozwijać walczy wciąż o lepszy byt i się rozwija poznawając świat
a rasa czarna oprócz przetrwania na pustyni i zaspokojenia podstawowych potrzeb nic wiecej nierobi.
porównanie takie tez mozna dać surikatkom na pustyni.małpom w dzungli mrówkom pszczołom itd wiec nie oskarżać mnie o rasizm
rok 0 narodziny jezusa,istnieje imperium rzymskie
400n.e istnieje dalej imperium rzymskie rzym zostaje katolicki.pózniej dzieli sie na hiszpanie francje niemcy itd
dalej to juz wiemy o0dkrywanie ameryki i te inne rewolucje 2 wojny swiatowe itd
a teraz rasa czarna jak w roku zerowym była chatka z gówna,tak 2 tys lat pózniej nic sie nie zmieniło
dlaczego?
biały człowiek ciagle walczy oto by sie rozwijać walczy wciąż o lepszy byt i się rozwija poznawając świat
a rasa czarna oprócz przetrwania na pustyni i zaspokojenia podstawowych potrzeb nic wiecej nierobi.
porównanie takie tez mozna dać surikatkom na pustyni.małpom w dzungli mrówkom pszczołom itd wiec nie oskarżać mnie o rasizm

WILNO I LWÓW,MIASTA POLAKÓW