mam 19 lat i jestem grubasem :/ co mam z tym zrobić,
chodzilem na siłownie pół roku ale odchudzania nie robiłem
najbardziej chodzi mi o spalenie brzucha, moje wymiary:
ramię - 41
kark - 42
klatka - 113
talia - 111
przedramię - 34.5
biodra - 100
udo - 69
najbardziej wlasnie chciałbym spalić brzuch i biodra
zacząłem ćwiczyć abs, na siłownie zaczynam chodzić od 3 listopada
juz mam karnet, chodzi mi o diete, tzn. czy możecie mi podać jakieś strony na których można sobie ułożyć dobrą diete. Nie mowcie mi o googlach bo szukalem chyba z godzine :/
szukam jakichś tabelek czy czegos w tym rodzaju, nie szukam diety typu ileś tam kalorii tylko poprostu takiej w której bedzie mało tłuszczu. Chciałem jeszcze chodzic na basen, bo ponoć pływanie jest bardzo dobre, ale niestety narazie brak funduszy :/ i na basen bede mogł sobie pozwolic dopiero w grudniu. co propnujecie zamiast basenu ? pozdrawiam.
chodzilem na siłownie pół roku ale odchudzania nie robiłem
najbardziej chodzi mi o spalenie brzucha, moje wymiary:
ramię - 41
kark - 42
klatka - 113
talia - 111
przedramię - 34.5
biodra - 100
udo - 69
najbardziej wlasnie chciałbym spalić brzuch i biodra
zacząłem ćwiczyć abs, na siłownie zaczynam chodzić od 3 listopada
juz mam karnet, chodzi mi o diete, tzn. czy możecie mi podać jakieś strony na których można sobie ułożyć dobrą diete. Nie mowcie mi o googlach bo szukalem chyba z godzine :/
szukam jakichś tabelek czy czegos w tym rodzaju, nie szukam diety typu ileś tam kalorii tylko poprostu takiej w której bedzie mało tłuszczu. Chciałem jeszcze chodzic na basen, bo ponoć pływanie jest bardzo dobre, ale niestety narazie brak funduszy :/ i na basen bede mogł sobie pozwolic dopiero w grudniu. co propnujecie zamiast basenu ? pozdrawiam.
Krzysztof Piekarz