...
Napisał(a)
witam mam taki problem i nie wiem czy nie jest on spowodowany ginekomnastia natomiast po treningu i czasem w dzien mam fajnie napompowana klatke sutki ok a gdy nie trenuje i dosyc czesto sa takie szpiczaste co moze byc tym powodem prsze was jesli mozecie wypowiedzicie sie bede wdzieczny
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
najlepiej do tej prolki dorzuc 10mg nolvy dziennie, to pozwoli uniknac ewentualnemu pojawieniu sie gino
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
wodogłowie co powoduje przemiany gospodarki hormonalnej i masz lipo-gino :D
sprzedam biznes w calosci.
...
Napisał(a)
Nie masz nic, nie wkręcaj się takie masz ciało i nic na to nie poradzisz... dużo osób jest przewrazliwionych na punkcie gino/lipo..
Życie jest za krótkie żeby być małym
...
Napisał(a)
Masz lipomastie, da się to zniwelować... zauważ że prawdopodobnie przy sutkach masz dłozone troche tłuszczu, teraz trzeba jakos zrobić żeby ten tłuszcz z tamtąd usunąć, polecam typowy trening na rzeźbę na klatkę i problem powinien byc o wiele mniejszy =)
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
No własnie jeżeli chcesz sie pozbyć lipo to najlepiej zarzucic clen/salbutamol i wejśc na trening "na rzeźbę".
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
To jest lipo mam to samo . Ale narazie nie przejmuje sie kiedys bende robil wycinke to zniweluje to 

Jesteśmy niewolnikami SAA
...
Napisał(a)
Mam podobny problem jak jest mi chłodniej to wszystko jest OK. ale jak jest mi gorąco to właśnie takie dziwne są
...
Napisał(a)
Dolaczam sie do kolegi :) ja tez jest chlodno sutki sa normalne jest cieplo sutki sie powiekszaja co to lipo czy ginko ?? :) napiszcie bo chce walic prolke
Zmieniony przez - Andresito w dniu 2006-02-24 15:11:38

Zmieniony przez - Andresito w dniu 2006-02-24 15:11:38
z taka masa nadajesz sie do pchania karuzeli po sezonie
...
Napisał(a)
Andresito też ma lipo, gdybys mial giko sterczące sytki miał byś cały czas a pod centralnie pod skurą miał byś wyczuwalne taką "twardą kulkę" jeżeli twój sutek jest miękki i w zimnym pomieszczeniu, lub gdy jest mokry itp robi się "normalny" to oznacza że ma lipomastie którą da się łatwo zniwelowąc o czym juz pisałem wyżej =)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!