...
Napisał(a)
Mam pytanie, czy ktoś z Was smażył indyka(filet) w kawałkach na patelni ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
indyk to bardzo zdrowe mieso bo pada od razu jak zostaje nakarmiony jakimiś chemikaliami, a kurczak przeżyje takie traktowanie. A to wszystko odbija się na mięsie. Zobacz jeszcze jaka masz grupe krwi bo w niektórych grupach kurczak jest niewskazany, a indyka natomiast można jeść.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ja przed chwilą ?:)
masz tiesto ?
A to w tabletkach ? :)
Pomogłem? Rozwiązałem problem ? Przyznaj SOGa :)
...
Napisał(a)
klin2511 - nie rób tego !!!! komórki w Indyku zaczynają się mnożyć, a geny mutować - Dochodzi do powstania Hybrydy Indyka z patelnią, a jest Ono wyjątkowo niebezpieczne dla ludzi ponieważ atakuje i żywi się wątrobami ludzi.
...
Napisał(a)
ha ha, ale chodziło mi jak długo go smażyć, czym doprawiać, jak często mieszać itd. Czy to nie różni się od kurczaka?
...
Napisał(a)
rozni sie tylko tym, ze to nie kurczak:)
żelastwo jest po to, by nim pakować...
...
Napisał(a)
I tym, że trochę droższy, no ale na weekend można indyk i makaron zamiast tygodniowego kuraka i ryżu ;d a co np. polecacie zamiast 100g szynki z indyka? Coś w tej cenie :)
...
Napisał(a)
Ja wolę pierś, indyk trochę twardszy jest.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!