...
Napisał(a)
Witam jestem nowy na forum i chce zasiegnac porady. chce wziasc dece ok 10 zastrzykow. wiem ze najlepiej byloby dodac do tego testa tylko nie wiem w jakiej ilosci.czy moge to polanczyc w jednej strzykawce? chce tego testa wziasc jak najmniej np 5 strzalow rozlozyc na te10 deci po pol strzala testa?czy można tak zrobic? czy moge go zastapic np provironem podczas cyklu? nigdy nie bralem zadnych SAA
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
idz do lekarza powiedz ze masz problem ze stawami i on cos poradzi. moj koels po wypadku na wzmocnienie stawow dostal od lekarza recepte na deke wlasnie ale oczywiscie to byly dawki lecznicze niezwiazane w zaden sposob z silownia. gosc mial kolo 40 lat, lae czy w twoim wieku dos takiedo dostaniesz to nie wiem.
...
Napisał(a)
jak nigdy nie brałeś SAA to mogę odpowiedzieć bez ankiety
deca na pierwszy cykl to bardzo kiepski pomysł
deca na pierwszy cykl to bardzo kiepski pomysł
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
dzieki za szybka odpowiedz. praktycznie od dziecka bylem szczypiornista przez 7 lat jednak kiedy przestalem grac zaczelem odczuwac stawy na silowni znajomy to bral na pierwszy cykl i jemu pomoglo ale chcialem zasiegnac fachowej porady . mam 24 lata 90 kg 193 wzrostu
...
Napisał(a)
1. WIEK: 24
2. WAGA: 90
3. WZROST: 193
4. WYMIARY:
-biceps: 37
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3lata z przerwami
6. DIETA: jem wszystko nie mam rozpisanej diety
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: sucha masa miesniowa podleczenie stawow
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): brak tendencji
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: małe
15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:80 max
-martwy ciąg: nie sprawdzalem
-przysiad:
j.w
2. WAGA: 90
3. WZROST: 193
4. WYMIARY:
-biceps: 37
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3lata z przerwami
6. DIETA: jem wszystko nie mam rozpisanej diety
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: sucha masa miesniowa podleczenie stawow
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): brak tendencji
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: małe
15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:80 max
-martwy ciąg: nie sprawdzalem
-przysiad:
j.w
...
Napisał(a)
DIETA: jem wszystko nie mam rozpisanej diety bez tego suchej masy to Ty napewno nie zrobisz, jak reszta wymiarów?
...
Napisał(a)
zaczalem odczuwac stawy..to ile Ty dzwigasz chlopaku?problem ze stawami rozumiesz przez jakikolwiek bol na treningu nog?pomysl o profilaktyce a nie szarpiesz sie na decadurabolin
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
xx123... praktycznie od dziecka bylem szczypiornista .... mam 24 lata 90 kg 193 wzrostu
to że jesteś szczypiornistą nie jest spowodowane złą genetyką skoro urosłeś do 193 cm, a raczej brakiem dobrego odżywiania
stawy można wzmocnić po przez odpowiednie ćwiczenia niema potrzeby bez powodu sięgac po deke
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!