...
Napisał(a)
to bylby najwygodniejszy sposob dostarczania, czy wie ktos gdzie mozna je kupic i za ile
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ciekawe jak ze skutecznoscia..
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
Testoderm, Androderm, SmithKline Beecham
Wypisywane sa chyba na recepte przez lekarza.
Wypisywane sa chyba na recepte przez lekarza.
1
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
jakos nie mam przekonania do tych plastrow
Podsłuchy, Kamery, Lokalizatory
...
Napisał(a)
Nie masz przekonania, do czego? W jakim celu Ty myślałeś to stosować? Dopingowym?
Plastry są lekiem na zaburzenie wzwodu prącia, pozwala on na ustalenie i utrzymywanie odpowiedniego poziomu surowicy. Testosteron uwalniany jest z niego stopniowo w regularnych odstępach czasu. W leczeniu plastry wywołują o wiele mnie skutków ubocznych jak testosteron podawany domięśniowo /w dawce 200mg co 2-3tyg/ Podstawowy sposób podawania testosteronu ma te wady ze początkowo stężenie jest bardzo duże a potem bardzo niskie, dlatego stosuje się plastry, które uwalniają go stopniowo. Strzał niesie jeszcze ryzyko wystąpienia błędnego poziomu testosteronu a co za tym idzie wahania nastrojów, zmiennej energii i libido.

1
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
neal,cos pomyliles bo to nie ja wystawilem posta,tylko napisalem ze nie mam przekonania do tych plastrow bo nie slyszalem o tym i nigdy bym nie tknal czegos czego nie znam!!
Podsłuchy, Kamery, Lokalizatory
...
Napisał(a)
napewno sa w zelu .dobry nawet gdzies na trase jak sie jedzie.i na sto dziala
broda1
...
Napisał(a)
hehe, plastry, panowie błagam buhaaaaaaaaaa
2
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Panowie Igla nieboli
niedlugo to zamiast wstrzykiwac wiara bedzie wciągać po co komu maści jak są lepsze metody:)

3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Omnadren- prosze o konkretną odpowiedz
Następny temat