zastawiam sie nad cyklem NPP plus polski tesc ale niewidzie bnigdziezeby ktos robi taki cykl wszscy jak bioraa NPP to lacza go najczesciej z priopionate..rozumiem ze NPP i Pro to srodki szybko dzialajace ale mi sie troche nie usmiecha robic praktycznie ccodziennie iniekcje ;/ deki z enanem nie wezme bo juz bralem...chcialbym sie tylko dowiedziec czy branie NPP z priopionate to dobry pomysl ?? czy nie nalezy tego laczyc ???i czy jestem skazany na NPP z prio ??
...
Napisał(a)
witam
zastawiam sie nad cyklem NPP plus polski tesc ale niewidzie bnigdziezeby ktos robi taki cykl wszscy jak bioraa NPP to lacza go najczesciej z priopionate..rozumiem ze NPP i Pro to srodki szybko dzialajace ale mi sie troche nie usmiecha robic praktycznie ccodziennie iniekcje ;/ deki z enanem nie wezme bo juz bralem...chcialbym sie tylko dowiedziec czy branie NPP z priopionate to dobry pomysl ?? czy nie nalezy tego laczyc ???i czy jestem skazany na NPP z prio ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
npp z propem dobre połączenie,ale nie ma problemu bić go z prolo
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2010-09-07 08:10:01
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2010-09-07 08:10:01
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
to mnie pocieszyliscie ;p
kiedys sobie kupilem propa z eurochem i po 4 strzlach miale dosc odstawilem to bo strasnzie sie po nim czulem..po polskim samopoczucioe jest dobre :) NPP chce kupic duraject wlanie z eurochem ale mam mieszane uczcuia co do tej firmy wlasnie przez ten prop ;/ moze lepiej kupic z BD Pharma ?? co mi radzicie ??
enana brac co 5 dzien czy co 3 ??
gdzies wyczytalem ze jak sie laczy z enanem NPP to zaczyna sie pierwsze 4-5 strzalow enanem i dopieor pozniej dolacza sie NPP to prawda ??
Zmieniony przez - kluivert12 w dniu 2010-09-07 12:16:18
kiedys sobie kupilem propa z eurochem i po 4 strzlach miale dosc odstawilem to bo strasnzie sie po nim czulem..po polskim samopoczucioe jest dobre :) NPP chce kupic duraject wlanie z eurochem ale mam mieszane uczcuia co do tej firmy wlasnie przez ten prop ;/ moze lepiej kupic z BD Pharma ?? co mi radzicie ??
enana brac co 5 dzien czy co 3 ??
gdzies wyczytalem ze jak sie laczy z enanem NPP to zaczyna sie pierwsze 4-5 strzalow enanem i dopieor pozniej dolacza sie NPP to prawda ??
Zmieniony przez - kluivert12 w dniu 2010-09-07 12:16:18
...
Napisał(a)
przy enanie npp zaczynaj w 2-3 tygodniu
dawkowanie dostaniesz jak wkleisz ankietę
p.s. jaki polski prop? przecież ec i reszta tych wynalazków underowych to też polskie produkcje
dawkowanie dostaniesz jak wkleisz ankietę
p.s. jaki polski prop? przecież ec i reszta tych wynalazków underowych to też polskie produkcje
...
Napisał(a)
myslalem ze ukrainskie ;p nawet niewiedzialem ze to jest underowe bo maja wlasna strone intertowa ;D
w takim razie brac durajecta czy z BD pharma ??
ej jaka ankieta ?/ mam przeciez w profilu wszytko ;p
w takim razie brac durajecta czy z BD pharma ??
ej jaka ankieta ?/ mam przeciez w profilu wszytko ;p
...
Napisał(a)
1. WIEK:22
2. WAGA: 104
3. WZROST: 203
4. WYMIARY:
-biceps: 43.5
-klatka: 120
-udo: w normie
-talia: malo
5. STAŻ NA SIŁOWNI: prawie 6 lat
6. DIETA: juz nie trzymam 4 -5 poisilkowdziennie nieraz bardzo bialkowych a nieraz same wegle i tluczcze lub po protu fastfoody
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: trzy: metka plus enan i deca plus enan po 2 latach przerwy i spadkach gdyz za pozno byl odblok i do teog malo bardzo jadlem...powrot na odzywkach i cykl polski tesc
8. TRENING: 4 dni w tyg
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA: testosteron prolongatum 15 strzalow zakonczony 1 wrzesien 2010
11. POZIOM BF%: tu chodzi otkanke tluszczowa ?? jesl itak to nie wiecje niz 8 procent
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): szczuply,szybka przemiana materii
13. STAN ZDROWIA: dobry bola tylko troche plecy
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nieee
15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg: nie cwicze ze wzgledu na plecy
-przysiad: nie cwicze ze wzgeldu na stawy ktore zniszczyle sobie grajac w koszykowke
pomozecie ??
jeszcze chcialbym sie dowiedziec czy po cyklu z tesciem tym kotrego niedawno skonczyelm mam brac HCG ?? jesli tak to w jakich dawkach ??
Zmieniony przez - kluivert12 w dniu 2010-09-07 12:38:52
Zmieniony przez - kluivert12 w dniu 2010-09-07 13:42:14
2. WAGA: 104
3. WZROST: 203
4. WYMIARY:
-biceps: 43.5
-klatka: 120
-udo: w normie
-talia: malo
5. STAŻ NA SIŁOWNI: prawie 6 lat
6. DIETA: juz nie trzymam 4 -5 poisilkowdziennie nieraz bardzo bialkowych a nieraz same wegle i tluczcze lub po protu fastfoody
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: trzy: metka plus enan i deca plus enan po 2 latach przerwy i spadkach gdyz za pozno byl odblok i do teog malo bardzo jadlem...powrot na odzywkach i cykl polski tesc
8. TRENING: 4 dni w tyg
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA: testosteron prolongatum 15 strzalow zakonczony 1 wrzesien 2010
11. POZIOM BF%: tu chodzi otkanke tluszczowa ?? jesl itak to nie wiecje niz 8 procent
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): szczuply,szybka przemiana materii
13. STAN ZDROWIA: dobry bola tylko troche plecy
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nieee
15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg: nie cwicze ze wzgledu na plecy
-przysiad: nie cwicze ze wzgeldu na stawy ktore zniszczyle sobie grajac w koszykowke
pomozecie ??
jeszcze chcialbym sie dowiedziec czy po cyklu z tesciem tym kotrego niedawno skonczyelm mam brac HCG ?? jesli tak to w jakich dawkach ??
Zmieniony przez - kluivert12 w dniu 2010-09-07 12:38:52
Zmieniony przez - kluivert12 w dniu 2010-09-07 13:42:14
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!