Z gory thx
...
Napisał(a)
WItam. Mam takie pytanie planuje se 2 cykl (ale narazie tylko planuje) i chce wykorzystac w nim Dece i Tescia (propa), a jak wiadomo po tesciu mogą zacząc wypadac włosy i nie tylko. I chciał bym sie przed tym ustrzec czy moge stosowac Proscar. No bo gdzies wyczytałem ze Proscar nie moze byc stosowany w jednym cyklu z Decą.
Z gory thx
Z gory thx
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
połączenie jest dobre , ale z profilu winika że jeszcze dużo możesz zrobić naturalnie.M
...
Napisał(a)
a tak przy okzaji czy taki czykl jest odpoweidni jak na drugi raz
1 tydz 400mg deci
2-8 200 deci
1-9 50mg c2d propa
i proscar jedną ćwiartke dziennie przez cały cykl i 3 tyg po cyklu
i chciał bym sie dowiedziec ile clomidu na koniec i ew. Novadlex w jakich ilosciach. Jak bym sobie zrobił taki cykl to był by mój ostatni nie chce se wiecej psuc zdrowia i tracic kasy. mój pierwszy cykl był z deci w takim układzie 200 400 400 400 200 i był kompeletnie z****ny.
z gory thx za odpo.
1 tydz 400mg deci
2-8 200 deci
1-9 50mg c2d propa
i proscar jedną ćwiartke dziennie przez cały cykl i 3 tyg po cyklu
i chciał bym sie dowiedziec ile clomidu na koniec i ew. Novadlex w jakich ilosciach. Jak bym sobie zrobił taki cykl to był by mój ostatni nie chce se wiecej psuc zdrowia i tracic kasy. mój pierwszy cykl był z deci w takim układzie 200 400 400 400 200 i był kompeletnie z****ny.
z gory thx za odpo.
...
Napisał(a)
jesli chcesz robic fronta, co jest wskazane to przez pierwsze 2 tyg
Moje fotki:
http://www.sfd.pl/temat188375/
pozdrawiam
...
Napisał(a)
niebuj doopy przy takich dawkach! zamiast finy dokup testa i ciągnij 1-10 75/eod
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Czy mógłby ktos dokładnie mi rozpisac cykl z deci i propa z uzwględnieniem mojej propozycji jakie odbloki i osłonki. Za konkretne odpowiedzi posypią sie SOGI:D
z góry thx
z góry thx
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!