Szacuny
0
Napisanych postów
88
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1005
argument ze uderzenie nasada w mniejszym stopniu naraza na kontuzje mnie przekonuje.ale w to ze jest mocniejsze jakos niechce mi sie wierzyc.przecierz gdy uderza sie kostkami palca wskazujacego i srodkowego to pole uderzenia jest duzo mniejsze a wiec uderzenei efektywniejsze.
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
88
zapomniałem dodać ze mam 17lat i nie mam zamiaru boksu ćwiczyć zawodowo tylko na brak zajęcia i że mam dosyć wolne uderzenie a przyznam że lubię do czasu jakiemuś cwaniakowi przywalić
Szacuny
37
Napisanych postów
3273
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34107
Dawaj idź na sekcję, ale od razu bym Ci polecał spróbować zrzucic wagę do 100-110, gdyż będąc zbyt ociężąłym możesz mieć wolne ciosy. Ale nie przejmuj się, powodzenia.
Szacuny
705
Napisanych postów
4378
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
75797
Każdy długotrwały, systematyczny intensywny wysiłek fizyczny jest dobry do zrzucenia tkanki tłuszczowej. A ponieważ trenowanie boksu zazwyczaj jest związane z powyższym więc...
Szacuny
14
Napisanych postów
645
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8766
no od boksu to ci spadnie troche waga o to sie nie martw a przecież jak na 115 kg i 185 wzrostu to nie miałbyś strasznych problemów ze startowaniem zawodowo przecież Mike Tyson miał 180 i ważył chyba ponad 100 a wymiatał nieżle